![]() |
Aburire far
2 Attachment(s)
Buna seara tuturor.
Dupa o vreme in care nu am avut nici o problema cu masinuta,astazi am dat peste una...careia nu-i dau de cap.. Am plecat la un drum lung,iar pe la jumatatea drumului a inceput o ploaie TORENTIALA...cand am oprit la o benzinarie am observat ca farul drept incepuse sa se abureasca.....Acuma de 3 zile e aburit..fie ca ploua sau nu.. Masina in cauza este un e46 318i NFL Attachment 2440350 Ce trebuie sa fac?...(am primit diferite sfaturi ,d-aia va cer parerea..) Va multumesc anticipat Si un proiector,dar cu el am rezolvat prin scoaterea becului,uscare si de atuncea n-a mai facut nici un "gest" Attachment 2440351 |
Re: Aburire far
Quote:
Am/avut si eu aceasi problema la E36 meu, asta pt ca am desfacut farul cand am pus CCFL-ul. De vina la mine este o garnitura/cheder de etansare, s-a rezolvat cu silicon sanitar Bizon transparent. |
Probleme des intalnite la multe masini si in general apar daca a fost farul desfacut,eu la e46 am un proiector care e aburit si sa ars si becul din cauza asta,si problema se rezolva sa scoti farul/proiectorul si sa cumperi un tub de silicon sa il sigilezi bine la cheder ca pe acolo iti intra apa si face condens,iar din ce vad modelul asta a venit fara angel le ai montate deci cu siguranta ai avut farul desfacut si sa dus garnitura
|
Cauta sa sigilezi bine farul.Apoi sufli cu un feon aer cald prin soclul becului.
Il montezi la loc si nu ar trebui sa mai ai probleme. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning