![]() |
[Daewoo Cielo] PH 09 J C V
3 Attachment(s)
[Daewoo Cielo] PH 09 J C V
de PWR_BZ » 19 Mai 2012, 23:54 Cielo G L E 98!! G P L Marine.. 120.000 km! Aer conditionat. Servo directie Inchidere Geamuri electrice Masina a intrat in posesia mea din seara asta. E masina userul urleteanu...pe aceasta cale ii multumesc pt ea. Toata stima si tot respecul.baiat valabil atat el cat si Andrei!!! Masina va intra la vopsit total saptamana viitoare!! La ora actuala arata cam jalnic. Va urma interior schimbat.si multe alte chestii mai sunt de facut la ea!! UNDERCONSTRUCTION deocamdata... |
Re: [Daewoo Cielo] PH 09 J C V
sa o stapanesti sanatos!spor la modificari:arrow::arrow::arrow:
|
Sunt curios sa vad cum o sa ajunga.
|
9 Attachment(s)
Quote:
fata de ce a fost eu zic ca a fost ok. chiar daca a fost duminik m`am implicat in ea... |
ce planuri ai pentru ea ?:?:
|
Planuri pt ea:
-geamuri electrice vor fi facute pt ca nu merg decat 2 -fata de usa dreapta inlocuita -butuc portbagaj -jante de tabla vopsite -set capace -suporti numere -bandouri laterale+la bari cromate. -VOPSIRE TOTALA si dupa vedem:)) |
daca te intereseaza am 2 panouri de usi spate, pentru geamuri electrice
|
3 Attachment(s)
Quote:
ma intereseaza panoul central pt geamuri si o fata dreapta fata dar se rezolva curand.daca ai asa ceva fa.mi un pret si vb. Masina a plecat la vopsit. sa vedem rezultatul final. intre timp a reaparut V F R.ul la Buzau:X |
4 Attachment(s)
mai dureaza un pic..
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning