![]() |
incinta pentru subwoofer Rockford Fosgate Power T210D2
de curand am achizitionat acest difuzor, iar producatorul recomanda o incinta de 13,8 litri.....iar mie mi se pare extraordinar de mic litrajul....mai ales ca eu doresc sa`l pun intr`o incinta bass reflex.
ce parere aveti? sa fac o incinta de 13,8 litri sau una mai mare? |
Re: incinta pentru subwoofer Rockford Fosgate Power T210D2
4 Attachment(s)
am gasit o incinta de la un subwoofer Ground Zero GZTB 250BR...ce parere aveti? se merita pus difuzorul in aceea incinta? mi se pare cam firava....
|
probeaza-l in ea..cune stie ce surprize vei avea, poate placute..!asta daca nu dai bani pe ea..ca si echivalent vb cu cine trebuie si ''micutzul'' va primii o incinta calculata in care se va desfasura cu maxim de randament..sunt baieti pe aici care fac minuni..:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu unul, pentru asemenea difuzor, mi-as face o incinta frumoasa, sealed, daca te intereseaza calitatea, sau bass-reflex daca vrei putere si forta bruta. Nu ma pronunt asupra volumului, dar 13l e deja aberatie, mult prea mic... Cred ca undeva pe la 40-50l...
|
Quote:
|
E vai de mama ei incinta aia, sufli in ea si deja flexeaza lemnul. Iti zic ca am avut de a face cu o porcarie de genul, tot gz.
Pune mana si ia-ti pal de 16,18mm,ce gasesti, (cu cat mai gros cu atat mai bun) vezi specificatiile prod pentru dif, si fa-ti o incinta sealed daca vrei sa te bucuri de difuzorul ala... Repet, vezi specificatiile producatorului. |
incintele nu se fac dupa ureche. un difuzor foarte bun poate suna mai prost intr-o incinta dimensionata prost pentru el decat un difuzor slab montat intr-o incinta calculata special pentru el.
daca vrei doar sa vanture aerul il poti arunca in orice incinta, daca vrei sa cante, atunci, ori ii faci tu o incinta special pentru el, ori apelezi apelezi la cineva care stie sa o faca. |
Ia-ti materiale, ia masurile de pe site la incinta, si baga mare si construieste-ti-o. Daca nu ai timp, da banu la altu si ti-o face.
|
problema la mine sta in felul urmator: mai am inca doua subwoofere destul de potente: HELIX SPXL12 si Focal 38 KX SPL, ambele fara incinta.
va trebui sa ma decid ce subwoofer opresc....in masina doar unu singur va fi montat, nu vreau sa dau banii de doua-trei ori pe incinta. care difuzor merita facuta incinta? rockford, focal sau helix? |
As alege intre Helix si Rockford Fosgate, ambele sealed. Ce masina ai?
|
Quote:
intra pe mess si da`mi add alpine_clarion |
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning