![]() |
Mercedes C180 vs Honda Accord
Sunt in cautarea unei masini pentru tata, si nu ma pot hotara intre Mercedes C180, motor 1.8 benzina, 156 CP si Honda Accord, motor 2.0 benzina, 155 CP, ambele de dupa 2007, si sub 100000 km. Honda e mai ieftina, si un pic mai nervoasa, dar Mercedes-ul e mai confortabil in interior. In afara de fapul ca am condus ambele un pic prin oras, nu stiu nimic despre consum, fiabilitate si tinuta de drum la viteze relativ mari (drum lung). Masina va fi folosita intr-un regim mixt, adica oras si drumuri in exterior.
|
Re: Mercedes C180 vs Honda Accord
Mercedes
+ confort + senzatia oferita in general de Mercedes + piese - gasesti foarte usor si noi AM si SH la nevoie + cutii automate bune (daca doresti cu cutie automata) , - consum cam maricel Accord + fiabilitate + senzatia oferita de Honda + consum ok + ceva mai "fasneata" , - multe piese noi sunt inexistente AM Amandoua sunt masini ok, conteaza foarte mult si in ce stare este, cum a fost exploatata si optiunile de pe masina. |
Pai am selectat doua masini. Un mercedes C180, motor 1800 benzina, full option si cu piele partial, din 2008 cu 63 k km, la 14000 euro, si o Honda Accord motor 2000 benzina, tot din 2008, full option cu piele cu 44 k km la 10000 Euro. M-ar interesa cam cat ar fi consumul, la Honda am inteles ca modele cu evacuare sport iau 10 % mixt si vreo 7% la drum intins. M-as duce pe hinda deoarece e mult mai ieftina si e mai rapida, dar nu stiu excat cat consuma si cum sta la fiabilitate.
|
Consumul nu pot sa til dau corect pentru ca in Bucuresti orice masina consuma mai mult. In principiu in oras ar trebui sa stea pe la 10. Cu fiabilitatea sta foarte bine cu toate ca nu se mai ridica la standardele din trecut.
Nu este o alegere usoara si oricare din ele ti-o iei nu o sa-ti para rau. |
Cred ca am sa iau Honda, e pentru tata, il duc sa o vada si sa o conduca si daca ii place o iau. Am inteles ca sistemele majore si motorul nu prea crapa, daca mai apare cate o alarma in bord asta e :lol:
|
Buna decizie. Poate mai scapam si noi de complexul Mercedes-Bmw. Ce e prea mult, strica sti cum e.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
- Copyright 2026 4Tuning