![]() |
pachet complet, sub+amp+kit instalare, recomandare va rog
Buna
Pentru cunoscatori ce imi puteti recomanda pt un sistem audio decent intr-un golf cu 2 usi.. Eu am gasit la oferta astea 3: 1. Blaupunkt Bass Blaupunkt BOX - pret 455 RON - cauta pe google pt imagine etc Amplificator Blaupunkt EMA 255 · Amplificator de Clasa-A / B, PUNTE · 2x55 W / 1x165 W RMS · 2x110 W / 1x330 W Max.Power · Adjustable low pass (50 – 250Hz) · Fixed X-over for high pass and flat frequencies · 3-step bass boost (0 / 6 / 12 dB) · Standard de conectori inclus. nivel înalt de intrare · Dimensiuni mici: 30% mai putin decat predecesorul · Noul design atractiv, cu suprafata de aluminiu mat · Culoare: negru Subwoofer BLAUPUNKT GTB 1200 SC Putere: 250 W Diametru difuzor: 30 cm Putere Maxima: 850 W Raspuns in frecventa: 35 - 500 Hz Impedanta la iesire: 4 Ohm SPL : 91 dB Culoare: negru Dimensiuni: 432x387x378 mm KIT DE CABLURI CADOU 2. Mac Audio Power Box Bass Pack - 550 RON - cauta pe google pt imagine etc Amplificator Mac Audio MPX 2500 amplificator auto 2 canale putere: 4 ohmi, stereo: 2 x 80W RMS 2 ohmi, stereo: 2 x 120W RMS 4 ohmi, in punte: 1 x 240W RMS raspuns in frecventa: 5 - 50000 Hz (-3 dB) THD < 0,05% (1 kHz) SNR > 100 dB filtre LP si HP variabile 40-300 Hz bass boost variabil 0-12 dB dimensiuni: 239 x 59 x 226 mm Subwoofer Mac Audio MPX Box 112 subwoofer de 30cm in incinta bass-reflex putere nominala - 250W RMS putere maxima - 800W raspuns in frecventa - 24-500Hz sensibilitate - 90dB impedanta - 4ohmi Kit de cabluri AS Connect PPA-702 cablu alimentare rosu-transparent - 5.1 m (8 mm2) cablu masa albastru-transparent - 0.9 m (8 mm2) cabluri RCA ecranat - 4.5 m cablu remote - 4.5 m 2 papuci masa inelari auriti 2 papuci furca auriti soclu siguranta platinat AGU siguranta fuzibila 60 A 4.5m cablu bifilar difuzoare cu izolatie transparenta 3. Magnat B30+Edition 2 - 550 RON - cauta pe google pt imagine etc STATIE MAGNAT EDITION TWO Numar canale : 2 Putere : 2 X 200 W RMS ; 1 X 600 W max SUBWOOFER MAGNAT Edition B 30 Diametru : 12“ (30 cm) Cutie : sealed Impedanta: 4 ohm Interval de frecventa:25 –250 Hz Putere : 700W KIT ALIMENTARE PPA 702 Ce credeti ca se merita dintre acestia 3 din punct de vedere calitativ? Sau stiti voi pachet complet mai bun pana in 600 ron? De asemenea ca si difuzoare ce imi recomandat, si ca player, neaparat sa stie usb si aux. Multumesc si imi cer scuze de deranj |
Re: pachet complet, sub+amp+kit instalare, recomandare va rog
Si ca player, neaparat sa stie usb si aux, eu am gasit ceva:
Pioneer MVH-1400UB sau JVC KD-X30 JVC KD-R45 JVC KD-R421 Care ar fi mai bun? Sau ce recomanzi tu pana in 350 RON |
La unitati ieftine cel mai bine mergi intr-un magazin unde au mai multe si asculti cateva si il iei pe cel se aude cel mai bine in opinia ta. Pioneer-ul e peste JVC-uri, dar cel mai bine asculti inainte de a cumpara.
Pachetele de bass pe care le-ai dat mai sus nu fac mare branza nici unul, am ascultat pe cel de la Blaupunkt, si nu se aude deloc bine :sad:. Decat cele de mai sus mai degraba mai stai un pic, mai strangi niste bani si iti iei un pachet de la MTX, ceva gen MTX RTP1000 sau un pachet bass de la Re Audio cu un pret undeva pe la 650-700 RON. Ar mai fi o solutie cu un subwoofer activ MTX RT8PT care e acuma la promotie si care suna destul de bine, l-am auzit la 2 prieteni pe masini si face ceva treaba la cei 200 W pe care cica ii are. |
deci ca si player mai bine Pioneer..
am gasit Bass Pack RTP1000 la 700 RON.. numa nu prea am auzit de MTX-uriile astea de aceea m-am ferit plus ca nu prea imi place cutia cum arata :) asa nu mai bine as lua un CRUNCH pack... vezi pe google Gravity Bass Pack tot la 700 RON, ce zici ? am auzit ca sunt foarte bune dupa GroundZero |
Am ascultat decat doua din optiunile din primul tau post, Blaupunkt si Magnat B30... Daca nu ai mai avut/ascultat pana acum nici un subwoofer o sa fii multumit de oricare dintre ele pentru ca "sunt ceva in plus" la sistemul tau dar cam atat, nu exceleaza cu nimic, sunt doar pachete de buget cu care nu o sa ajungi nicaieri pentru ca o sa te plictisesti foarte repede de ele si o sa vrei mai mult...
Daca nu ai pretentii foarte mari oricare din cele expuse de tine sunt bune, mari diferente intre ele nu sunt, ca si fiabilitate am un prieten care are Blaupunkt de vreo 5 ani si merge si acum ca in prima zi... Cel mai bine este sa nu te grabesti si ia-le pe rand, nu pe toate odata ca mai mult ca sigur nu o sa fii multumit si incearca pe cat posibil sa cumperi ceva mai calitativ... |
Quote:
Ai auzit prost, in afara de pioneer toate firmele enumarate mai sus sunt petarde! Nimic de calitate, la un incepator si cel mai slab subwoofer i se pare wow, dar pentru cineva care a avut ocazia sa asculte mai multe sisteme.... Daca vrei ceva de calitate : RE, Digital Design, Alpine (pana in 2010), Hertz, Helix, Pioneer! Daca vrei baraiala : Mac si ceilalti! |
salut,
ca fost posesor de magnat b30 pot sa iti spun ca eu cel putin am ramas dezamagit. acum am un powerbass (de 10 parca) care se invart cam la acelasi pret,i-am facut o incinta dupa specificatiile lui si se aude mult mai bine. nu te lasa impresionat de marimea difuzoarului,nu inseamna neaparat ca se aude si bine. asadar iti recomand sa iei in calcul si varianta powerbass mai ales ca se incadreaza destul de bine in bugetul tau. poti sa cauti pe la bursa si ceva pachete,sau sa le iei separat amp+sub+cablaje. doar sa le asculti atent sa nu fi inselat. numai bine. |
Am auzit un subwoofer powerbass s10 astazi, se aude foarte bine. Nici nu e foarte scump, 350 RON difuzorul, dar trebuie sa ii faci tu incinta, trebuie o placa de pal si un pic de indeminare, si trebuie sa ii iei si amplificator.
Foarte bun calitativ pare asta Pachet Bass Re Audio subwoofer RE 12 S4 de 30 cm si 200 W, plus amplificator Power Acoustik OVN2-600 la 650 RON pe unele magazine, dar eu personal nu l-am auzit. Dar intai ia-ti cd player, o scula de calitate si dupa aia subwoofer, poate iei un amplificator cu 4 canale pe care legi si sistemele din usile de pa fata. |
ca tot veni vorba de Power Bass, da alea imi plac si mie cum se aud ca are fratemio si mi-am facut si eu odata un test aici in Arad, pe Oituz .. dar imi pare ca lucreaza foarte scump si ultima oara m-a lovit rau..
Mi-a ceurt 180 RON pt cablu alimentare+siguranta, masa si 2 cabluri pt dif.. si instalatia facuta asa pe viteza (la cererea mea ca vroiam sa mut sistemul in 2 luni pe alta masina), deci nu pe sub usi.. bord etc.. asa trase doar :).. in fine.. n-am zis nimic si i-am dat banii Ca sa nu mai zic ca inainte cu jumatate de an am luat sistem de la el pana in 14 milioane, mi-a pus un amp de 400w HSL si un SPL dynamics ca sub, nush de cat wati.. si 2 dif dragster Intr-adevar sistemul se audea superb, dar mnah nu imi trebuie asa scump. Dar ma duc la el din nou sa il intreb cu cat imi pune un powerbass + amp |
Si un pret corect cam care ar fi fost din punctul tau de vedere?
|
tocmai de aceea am facut topicul, sa primesc recomandari de la altii mai buni
deci nu pot sa iti dau un raspuns la intrebarea ta ironica.. |
Dupa ce ti-ai dat seama ca e o intrebare ironica?
Revenind, ti se pare mult 180lei kit de cabluri + manopera? Eu la banii astia poate puneam un kit wireless... Da-o in colo de treaba, din cauza unor gandiri ca aceasta, sistemele sunt din ce in ce mai ieftine proaste si instalate de fix acei bani. |
Colegul Bigu are dreptate, cel mai ieftin kit de cabluri e 100 RON, si si la cele mai ieftine cablul RCA e antena, iti spune si ce post de radio asculta vecinul de alaturi. Nu mi se pare mult 180 RON kit si montatul, asta daca tipul se pricepe, si kitul e cat de cat de calitate.
|
kitul mai mult ca sigur a fost Hollywood.....dar daca muschiu tau vrea.....gasesti kit de cabluri cu 65-70 de lei...de la Peiying, de 8 mm :))...
|
Se gasesc si la 60lei;) dar alea chiar sunt wireless
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning