![]() |
Battle || Acura RSX x5
6 Attachment(s)
1. Original;
2. Barum; 3. Manson; 4. Most_Wanted; 5. nytrous_oxide05; 6. Yackone. Votul meu merge catre Yackone. Mi-a placut foarte mult si lucrarea lui nytrous_oxide05 si daca punea alt interior, primea votul meu. Dintre toate lucrarile, cea a lui Yackone mi-a placut cel mai mult. |
Re: Battle || Acura RSX x5
vot yakone ...lumea din dt vad ka iar a comiso ... mari greseli ..(fara suparare )
|
stiu...interiorul mi-a stricat toata lucrarea... :cry:
|
vot yackone... mi se par slabe lucrarile
|
desi nu imi place nici una.... il votez pe barum
|
Quote:
|
Chiar si eu observ greseli mari la unele lucrari si il votez pe Yackone ...
|
io pe manson .. restu nu-mi plac
|
cei kre observa greseli mari..sau alte chestii ar fi indicat sa le si spune ti sa vedem cum le rezolvam...ms
|
vot yackone :oops: imi place cum ai lucrat ;)
|
Quote:
Barum: ti-am spus greselile la Comentarii lucrari. Ai mai retusat din ele, dar... tot nu este o lucrare ok. Most_Wanted: rotile blurry (+ cea spate deformata, cea fata descentrata), vinylu' se prelungeste pe roata spate si nu-si are rostul pe masina, carbonu' e mare, spoileru' fata e blurry. nytrous: interioru', la partea din fata, cred ca de la coborarea masinii a ramas o portiune nasoala in coltu' pragului, nu ai umbra pe grila de la capota. Cam astea ar fi observatiile unui om trezit de 5 minute :) |
va zic foarte sincer ca nu o zic nici ca sa fiu rau nici pt ca m-as oftica pt ca n-am de ce ca oricum sunt cu premii challege-urile astea...si stiu faptul k am avut greseli la masina....dar sa-mi explice si mie cineva ce vad toti asa deosebit la masina facuta de Yackone ???....ca pe cuvantul meu sunt modificari foarte foarte foarte putine...capota inchisa la culoare, rotile alea, spoileru fata putin prelungit si o folie pe geamuri...si putin de tot modificata aripa spate...nu inteleg ce e asa special la ea dar in fine :rolleyes2
|
Quote:
|
mai bine mai putin si bine, dekt mult si prost (fara ofense)
|
lucrea asta am facut-o pentru calitate...nu pentru cantitate...;)
@nytrous_oxide05...uita-te mai atent ca sunt mult mai multe modificari decat ce ai enumerat tu...nu e chiar asa de simpla...are si putin brush masina;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning