![]() |
vand rh zw1 8 cu 9j
10 Attachment(s)
vand sau schimb rh zw1 r17 5x112
8j fata et 60 9j spatele et 42 jantele sunt in stare foarte buna(nu sunt lovite,sudate si etc)se poate face test recent polisat capace originale valve metalice gume 205 45 fata,peste 60% profil...marca Dunlop Sport,runflat-uri 215 45 spate,aprox 60% carne pe ele marca Goodeyer F1 pret 2000lei cu gume...sau 2200 cu flanse originale rh trecere la 5x100 se poate si fara gume 400 eu pret fix,nu accept absolut nici o negociere,jantele sunt impecabile(rare 8 cu 9j..) schimb ma intereseaza STRICT Rondel 21,Tomason tn1... nu trimit prin curier |
Re: vand rh zw1 8 cu 9j
Quote:
ceau cat vrei pe flanshe? |
Quote:
dar inainte sa dau jantele nu le dau |
9 Attachment(s)
iata si alte poze cu ele...
garantez ca sunt absolut ok am si capace ventil metal cu antifurt logo vw pret fix,nu ma intereseaza alte schimburi sau alte oferte stric 2200 lei complet tot sau 400 eu doar jantele(gumele,flansele nu le vand inaintea jantelor) sau schimb... |
facem schimb?
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...00-18inch.html |
Quote:
sunt 18..eu vreau doar 17 sunt 8j toate 4...caut 8 cu 9j deci mersi dar nu daca le vinzi...daca iei pe ale tale 500...le dau ale mele in 500 si ai rezolvat treaba nu imi este urgent...le dau doar ca sa imi iau sau sa fac schimb cu rondel 21 sau tomason tn1...atat |
7 Attachment(s)
inca valabil dar nu ii urgent:D...
am si alte poze...masina coborata |
aceas pret
aceas stare... jantele sunt absolut ok...nu bat deloc,nu is tiganite, si etc etc gume foarte bune(dimensiune rara 215 45..) sau schimb,nu ofer diferenta... caut ceva tot 17...5x100 et max 15-20 min 30-35 sau 5x112 et min 50 sau max 35-40 |
|
Quote:
daca faci o oferta buna s-ar putea nu este cea ce caut dar fiind pe 17,prinderea ok,fata mai ingust spatele mai lat ...ar fi ceva chestia ii cu distanta...si eventual ar fi bine sa ne pastram gumele zi ce diferenta mai poti oferi multam |
valabil valabil...umblu destul de rar cu masina(nu prea am timp)jantele sunt exact ca in poze
se poate face test...nu bat,nu sunt sparte sau tiganite etc etc cash cash pret fix sau schimb cu ce am specificat |
5 Attachment(s)
alte poze cu ele pe masina...
sunt in aceas stare ca in prima zi cand s-a montat pe masina(am circulat putin si cu atentie) gume foarte bune jante drepte etc etc pret fix...2200 lei abolut tot ce tine de jante(gume,flanse,capace etc..) sau jantele goale 1500 lei gumele nu le vand separat si nici flansele inaintea jantelor sau schimb cu rondell 21 sau brock b1... |
Quote:
este un pret corect...mai exact nu este nici OCAZIE dar nici supraevaluate ba chiar,avand in vedere ca sunt 8 cu 9j...gume foarte bune este un pret bun chiar rog sa verificati inainte la ce preturi se invart si apoi daca va intereseza sa faceti oferte va multumesc |
inca valabil
am cateva oferte etc...dar nimic concret mai ales fiind chestia ca ar trebui trimis prin curier as prefera pe cineva din zona....poate sa le si vada(sa se asigure ca totul ii ok) pret fix... |
3 Attachment(s)
valabil valabil
in momentul de fata s-a aplicat bada reflectorizanta moto,culoare rosie jantele sunt foarte ok pretul si starea ramane aceas.. schimb doar rondell 21... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning