![]() |
Turbo e46
Am si eu cateva nelamuriri !
1 Mi se aude o fasaiala dupa ce intra turbo , unii zic ca ar fii paletii in turbina . nu stiu ce e sigur ! dar in fine 2 Dak ar fii sa schimb turbina .... si as pune una de 330 D ce ar mai trebui schimbat ca sa fie in regula ? soft, intercooler, ambreaj ? 3 stie cineva vreun link cu cineva care a facut asa ceva ? sunt curios de investitie si la ce hp s-a ajuns ! |
Re: Turbo e46
Explica mai clar, daca e tubul care intra in turbo, e admisia de aer, daca e furtunul care pleaca de pe turbo(de pe melc) e furtunul care duce in intercooler,daca ai fasaiala cel mai probabil e furtun spart, sau desprins sau colier sarit etc. Sunetul de palete care lovesc e total diferit, nu e fasaiala in nici un caz. Turbina de 3000 ca sa o montezi... ia in calcul ca motorul de 3000 e in 6 cilindrii si aici ma refer la galeria de evacuare, daca ai prindere in 3 prezoane ai sanse sa se potriveasca, trebuie uppgrade soft etc.
|
Si uite asa, alt topic facut la intamplare, doar de plictiseala. Nu mai intrebati daca nu va intereseaza, le sugerez moderatorilor sa fie mai drastici cu astfel de topicuri.
|
Quote:
|
Quote:
Pe cel de 136 cp nu se poate asa mult ca e cu pompa de injectie. Dar pe la 180-190cp ar merge. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning