![]() |
vand nissan 200sx s13 ca18det proiect nefinalizat
masina este inmatriculata in ro , nu a circulat in ro,caroseria nu are rugina,este fabricata in 1994
are urmatoarele modificari/piese toate elementele suspensiei au fost sablate si vopsite bucse poliuretan la toate bratele fata spate bucse poliuretan punte spate bucse poliuretan caseta directie bucsa metalica coloana directie rotule noi fata, spate bari stabilizatoarenoi 27mm cu bucse poliuretan bielete antiruliu noi cu bucse poliuretan fata , spate bara rigidizare punte spate japspeed brate caseta directie cu grosime mai mare si capete de bara rose jointed japspeed burdufe caseta directie noi dayama adjustable coilovers noi japspeed pompa frana skyline r33 frane skyline r33 recon fata, spate discuri skyline r33 modificate pt 4x114,3 furtune flexibile fata, spate conducte frana noi frana de mana hidraulica diferential kaaz lsd 2way nou cardan aluminiu one piece shaftmasters usa nou short shifter japspeed suport cutie poliretan japspeed suporti motor poliuretan japspeed volanta usoara 5kg driftworks radiator racing aluminiu 3x fata de standard furtune racire siliconice samco sport 2x ventilatoare slim unitate comanda ventilatoare radiator racire ulei furtune racire ulei adaptor cu termostat pt furtune ulei mocal set tevi intercooler aluminiu esapamant inox 76mm scaune f k pro noi jante alutech 17 motorul este standard nu stiu exact starea lui mergea dar turbina era sticata pt motor am doar arcuri supape supertech cu talere din titan suruburi arp suruburi inox baie ulei suruburi inox capace axe cu came set fulii usoare din aluminiu inclusiv cea de la vibrochen caroseria este usurata nu are ac ,incalzire, banchete , rezervor etc majoritatea pieselor listate sunt noi o parte sunt montate o parte nu pretul este 6500 euro totul ,nu vand piese separat tel 0742131751 |
Re: vand nissan 200sx s13 ca18det proiect nefinalizat
5 Attachment(s)
cateva poze
|
jeantele nu le vinzi separat?
|
In cazul in care te razgandesti si totusi vinzi si piese separat ma inscriu si eu la volanta si alte chestii.
Bafta la vanzare ! |
Poate iau si eu ceva...
|
Salut,iau si eu daca se vinde pe bucati...
Alin |
Am vb acum cu proprietarul,nu se grabeste sa o vanda. Din cate am inteles ori o da asa cu totul ori o tine ptr el si o upgradeaza in continuare.
Oricum ar fi,interesant proiect. Succes ! |
3 Attachment(s)
Quote:
5 buc jante originale 200sx 15" in stare foarte buna pret 400lei |
pret scaune si frana de mana hidraulica?:D
|
Quote:
|
pretul masinii a crescut la 7500 euro
suspensia a fost montata a primit o chiulasa echipata cu axe cu came tomei 260 /270 , tachetii hidraulici schimbati pe sistem fix tomei, arcuri supape tomei , ghidaje tomei , supape marite cu 1mm rezervor alu in locul rotii de rezerva foam filled , surge tank pompa ambrej si cilindru receptor noi , furtun flexibil ambreaj de lapompa la cilindru |
ultimul pret ptr jante?
|
donez pistoane si biele ca18det
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning