Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Proiect Fara Sfarsit.|\\//| (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/318683-e36-proiect-sfarsit.html)

Dede21 13-05-12 22:25

E36 - Proiect Fara Sfarsit.|\\//|

2 Attachment(s)
Salutare.Ma numesc Cristi,pe scurt sunt un mare pasionat al modelului e36 iar de curand am hotarat sa achizitionez unul.Totul a inceput cu cautari in fiecare zi pe net timp de 1 luna si ceva pentru a gasi una acceptabila,destul de intretinuta iar intr-un final am gasit-o.Este nascuta pe 9 februarie 1994,culoarea blanii ei este boston grun metallic,are o inima de 1.8i M43.Ca dotari nu e cine stie ce:-)dar are totusi o trapa electrica,2 airbaguri,un OBC micut acolo niste geamuri electrice pe fata si cam atat cu interioru restu mai vedeti prin poze daca am scapat ceva:-)
Modificarile aduse:
Bara fata M
Praguri M
Stopuri M
Proiectoare clare cu lupa(le voi schimba voi pune unele OEM)
Semnale fata albe.
Momentan pun decat 2 poze ca sa va faceti o idee cum arata masina la cumparare si cealalta poza de cand inceapea sa prinda contur si forme:-)
Maine voi face mai multe poze la interior si ext:-)

zpzpzpo 13-05-12 22:45

Re: Proiect Fara Sfarsit.|\\//|

Si unde e proiectul ?

Dede21 13-05-12 22:52

M-am referit ca este un proiect adica vreau sa o fac dupa bunul meu plac nu asta inseamna Proiect? adica adaugi mereu cate ceva unui lucru:D

zpzpzpo 13-05-12 23:18

Pai n-ai dat niciun detaliu cu ce presupune proiectu asta.
Turbo,M3,V8 ?

Dede21 13-05-12 23:29

Consider ca un proiect nu trebuie sa puna accent numai pe motor,tocmai de accea nu am specificat nimik de acest lucru probabil ca vor veni mici modificari si pe acolo.Eu am scris ca este un Proiect Fara Sfarsit adica am vrut sa arat cum era masina cand am luat-o si ce modificari iam adus si ii voi aduce in continuare pe parcursul timpului:-).Stima

Wilgax 14-05-12 10:26

Masina arata foarte bine pentru una stock.Sa o stapanesti sanatos si succes la modificari de bun gust.

anduaox 15-05-12 11:10

salut,
nu te supara, cum ai aflat si ziua in care a fost fabricata masina ta?

bcoupe 15-05-12 11:56

Quote:

Originally Posted by anduaox (Post 5024144)
salut,
nu te supara, cum ai aflat si ziua in care a fost fabricata masina ta?

A asistat la nastere :D

ps: Frumoasa masina!

Dede21 15-05-12 17:23

Ms de aprecieri:D.Da buna asta cu nasterea:)) imi cer scz ca nu am apucat sa ii mai fac niste poze dar maine sper sa reusesc si sa ma ajute si vremea :-)

Dede21 18-05-12 22:22

6 Attachment(s)
Salutare mai adaug niste poze facute azi care insa nu sunt cine stie ce :sad:"TELEFON NASOL",nu arata deloc realitatea,sper sa fac cat mai curad rost de un aparat bun.Masina a mai primit azi un mic eleron:-).

Dede21 18-05-12 22:25

In urmatoarele zile urmeaza un polish la capota-bari fata-spate si praguri(vopsite de curand)+un difusor M pentru bara spate si o folie pe geamuri:-)

Chriss-T 18-05-12 23:10

Quote:

Originally Posted by Dede21 (Post 5029233)
In urmatoarele zile urmeaza un polish la capota-bari fata-spate si praguri(vopsite de curand)+un difusor M pentru bara spate si o folie pe geamuri:-)

foarte frumoasa...mentine linia asta ;) multi km fara incidente si asteptam poze cu ce mai faci la ea.bafta

Dede21 18-05-12 23:27

Mersi:-),la fel si tie multa bafta in tot ce vrei sa ii mai faci.App ai niste jante dementiale,imi plac enorm:shock:.Stima

Chriss-T 18-05-12 23:29

Quote:

Originally Posted by Dede21 (Post 5029319)
Mersi:-),la fel si tie multa bafta in tot ce vrei sa ii mai faci.App ai niste jante dementiale,imi plac enorm:shock:.Stima

mersi...si la mine mai am muult de munca,dar usor usor le facem noi cu ne dorim.numai bine si sa vedem progrese.

Dede21 18-05-12 23:32

Asa este noi sa fim sanatosi:-)

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning