![]() |
unde pun folie?
salut...am si eu o intrabare....unde in bucuresti pot sa pun folie autorizata pe geamurile din fatza la un logan?
|
Re: unde pun folie?
pe fata nu iti pune nimeni folie omologata ptr ca ar fi impotriva noului cod rutier.daca o pui ,o pui pe naspa si pe raspunderea ta ,adica 4 mil amenda si cel putin 5 puncte.parerea mea ca nu se merita ,nu e lumea chiar asa de curioasa sa stie cine e la volanul masinii tale :P
|
Quote:
|
1 mil e pt folie neautorizata..4 o fi maxim
|
Quote:
|
lasa-i frate ,aia de pe fata nu tre sa se vanda si ea ?:P
|
se pune si pe fatza stai calm .. dar are transparentza 70 sau 75 la suta .. ceva de genu asta ... deci e slab slab vizibila ... daca , cautzi pentru bucureshti .. vezi k sunt oferte la bazar ...
https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html https://forum.4tuning.ro/101-bazar-auto-oferte-extinse-firme.html |
si la noi pun la trompy si la iesire din oras spre carrefour dar e finuta ,doar din lateral iti poti da seama ca e ceva pe geam
|
nush...as vrea sa gasesc o firma undeva ca sa pot sa pun cea mai inchisa nuanta......ca sa nu fie asa de mare diferenta cu folia de pe spate...
|
cu AUTORIZATIE n-o sa-ti puna nimeni folie pe geamurile din fatza sa fie in tonul celor din spate (poate doar daca-ti pui si pe spate d-alea deschise)...daca vrei tu neaparat sa ai si pe fatza, nu vad de ce ar zice nu, dar o faci pe raspunderea ta...cauta la bazar aici, ca sunt o gramada de firme/baieti care pun
|
nu pune nimeni pe fata .. folie,dar poate omul se referea la PORTIERELE DIN FATA!! NUsh sigur
|
din cate stiu si eu...si cum stie mai toata lumea..pe fatza nu-tzi pune nimeni...eu amsi fatza si spate, dar spatele autorizat...si mi-au zis aia ca daca vreau imi pun pe fatza 100 %..dar pe raspunderea mea...si mi-am pus pe spate 20% transparentza si pe fatza nush cat...dar in asa fel incat sa nu se vada foarte vizibila diferentza
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning