![]() |
1.4 TDI sau 1.9 TDI ?
Sper ca nu deranjez cu topicul , dar am o nelamurire ... nu stiu ce sa aleg dintre un Polo 6n2 1.4 TDI din 2001 si un Audi A4 1.9 TDI din 2000 . Polo am gasit intre 3000 si 3500 de euro si Audi are un vecin la 2800 - 3000 cam asa , iar pe net tot intre 3000 - 3500 ... o idee , o parere , un sfat .. orice e bine venit :D
|
Re: 1.4 TDI sau 1.9 TDI ?
Quote:
|
din cunostintele mele un Polo se intretine mult mai usor si mai ieftin ca si un A4.Daca dispui de resurse financiare ,alege A4 fara ezitare
|
pai mi-ar trebui si pentru familie ca daca era dupa mine imi luam ceva sport in 2 usi :)) dar na .. polo l-as prefera ca mai merge o modificare ceva :D dar a4 mai mult de folii nu stiu ce as putea sa ii fac ... inca is in dilema :)
hmm despre mine ? nu pot ca mi rusine =))) aa da .. poze .. hm pai nu am ca asta cu a4 ii vecin cu mine si cam stiu cum arata masina si cum merge , iar polo de pe net doar dar nimic batut in cuie |
Quote:
|
simple si clean si vreau nu tuning de ala extrem :))
|
depinde si ce faci cu el, pe unde mergi, in ce scopuri vrei sa il folosesti, zilnic sau ocazional, prima sau a 3-a masina, asa doar pentru plimbare lejera prin oras merge si 1.4 ca e super economic si tine cu casa.
:) |
prima masina :)) da oficiala :D
|
Quote:
|
Quote:
|
da ... problema e ca nu imi place golf 4 :D mai mult imi plac golf 3 .. am amanat decizia pana prin primavara , momentan am alte prioritati :D + ca iar m-a luat flama si imi trage cu ochiu ceva pe benzina :)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning