Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   impozite (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31770-impozite.html)

air_wolf 24-01-07 23:37

impozite

cum stati cu impozitele? :twisted: in loc de bagat banii in piese, ii bagam in buzunarul guvernului?

Psycho 25-01-07 18:54

Re: impozite

eu da .. am vre-o 2 mil si 100 Amenzi Circulatie ... cu formular d`ala verde :D

air_wolf 26-01-07 17:15

e incredibil... credeam ca o sa existe sustinere masiva de aici, dar se pare ca m-am inselat... :sad:

doru_wrc 26-01-07 17:17

din cauza lor nu imi pot aduce eu masna de afarax-(

mache_rau 26-01-07 17:33

@doru_wrc : nici mie nu-mi convine cu taxa asta de inmatriculare pt k la noi circula atatea masini euro1-2 si non euro....si nu poti sa-ti aduci un bmw din 97-98 care nu se compara nici in 1000 de ani cu un logan :| calitate/pret .insa dak o sa va uitati la filmul sau documentarul An Inconvenient Truth ...poate o sa va dati seama k ar fi fost si putin spre binele nostru taxa asta,asta dak eram in alta tara si se urmarea protectia mediului,dar in cazul Romaniei este doar pt a umple buzunarele cu bani celor de la renault X( k sa-ti vanda ei golanii deci pot sa zic ca sunt 50% pentru ..50% impotriva

air_wolf 29-01-07 16:28

ideea e ca impozitele sint problema... in loc sa auzi un vette la liniute o sa auzim tdi-uri. nice... e adevarat, multi n-au auzit decit viespi, pina in 3000cmc...

gyno09 30-01-07 18:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by air_wolf (Post 714196)
cum stati cu impozitele? :twisted: in loc de bagat banii in piese, ii bagam in buzunarul guvernului?

puteti sa va calculati singur cat aveti de dat la stat impozitu, asta asa ca sa nu fi-ti luati ptin surprindere.

doru_wrc 31-01-07 07:53

multumim.;)

OltcitPower 31-01-07 12:53

si daca am penalizari....?
alea cat sunt?cum sunt?
ca am de platit impozit din `97 incoace...:):)

doru_wrc 31-01-07 18:00

cam nasol:(

PH-04-WPD 31-01-07 21:51

taxa aia oricum nu protejeaza de loc mediul... pt. ca sunt 60-70 la suta din romania masini non-euro din punctu meu de vedere... daciile alea rupte .... si ar fi trebuit sa fie multumiti ca toata lumea o sa cumpere masini din afara cu cel putin euro1. Si ei zic ca nu vor sa fie cimitiru de masini al europei in romania. Pai este numai din cauza daciilor alea... Dar daca au nuci in loc de cap astia din conducere ce sa le faceti....

OltcitPower 31-01-07 22:03

nu stie careva...
am o rabla cu numere vechi, cu impozit neplatit din `97
acum o inmatriculez...
cu impozitul cum e? nu e radiata automat dupa 5ani de nefolosinta?

doru_wrc 01-02-07 17:44

nu se radiaza.cel putin a mea pe care am avuto nu sa radiat sigura.acum ma chinui sa o radiez si eu.

air_wolf 02-02-07 01:44

ne-au tras-o astia iar... acum cica platim taxa si la inmatricularea sh din tara... sa vad io ala care da 1000EUR/masina si 7000EUR la stat. :lol::lol::lol:

noi o sa iesim in strada, nu pentru a darima guvernul ci pentru a cere taxe platibile din salariul minim pe economie.

voi decideti daca ne urmati sau nu. sa vedem, poate ne intilnim mai multi reprezentanti de pe mai multe forumuri, care aveti conturi si pe altele puneti si acolo. trebuie sa fim uniti, toti soferii si viitorii soferi. nu uitati ca neveste/soacre/parinti etc cu drept de vot e si el cetatean.

o sa incercam sa obtinem aprobare de la primarie pentru un miting.

pina atunci, pentru cine vrea un sticker ca cel din avatarul meu: costa 5ron (noi atit am platit pe buc, exista factura) sau 10ron daca se doreste participarea la cheta pentru avocat.

gyno09 02-02-07 07:42

Quote:

Originally Posted by air_wolf (Post 726748)
ne-au tras-o astia iar... acum cica platim taxa si la inmatricularea sh din tara... sa vad io ala care da 1000EUR/masina si 7000EUR la stat. :lol::lol::lol:

noi o sa iesim in strada, nu pentru a darima guvernul ci pentru a cere taxe platibile din salariul minim pe economie.

voi decideti daca ne urmati sau nu. sa vedem, poate ne intilnim mai multi reprezentanti de pe mai multe forumuri, care aveti conturi si pe altele puneti si acolo. trebuie sa fim uniti, toti soferii si viitorii soferi. nu uitati ca neveste/soacre/parinti etc cu drept de vot e si el cetatean.

o sa incercam sa obtinem aprobare de la primarie pentru un miting.

pina atunci, pentru cine vrea un sticker ca cel din avatarul meu: costa 5ron (noi atit am platit pe buc, exista factura) sau 10ron daca se doreste participarea la cheta pentru avocat.

vreau si eu un sticker ! de unde pot sa iau ?

All times are GMT +2. The time now is 19:00.

- Copyright 2025 4Tuning