![]() |
[Vand/Schimb] Daewoo Matiz SE
Salut,
dupa cum spune si titlul, se vinde un Daewoo Matiz SE. Este masina sotiei si o are de 1 an jumate. An fabricatie: 1999 Motor:798 Culoare: Portocaliu Dotari: - AC - Servo - Model SE Alte detalii: - Discuri frana+placute schimbate anul trecut in iarna (Ferodo) - Jante fata aproape noi (masina a facut aproximativ 300 km) - Am cumparat masina cu motorul schimbat (fostul proprietar nu a uitat sa schimbe uleiul...). Schimbarea este facuta si in carte. - Ambreiaj schimbat anul trecut (Valeo) masina a facut de atunci aproximativ 5000 km - Capete de bara schimbate (cu ambreiajul) - Cabluri timonerie (cu ambreiajul) Masina prezinta urme de rugina, este perfect functionala. Masina ideala pentru incepator sau oras. Pret: 1.600 e negociabil Schimb: ma intereseaza ceva mai mare (diferenta din partea mea). Proprietar, inmatriculata RO. Urmeaza sa pun si poze. Contact: pe forum Bafta! |
re: [Vand/Schimb] Daewoo Matiz SE
3 Attachment(s)
Ieri am dus masina la spalat, am atasat si cateva poze.
|
re: [Vand/Schimb] Daewoo Matiz SE
Negociabil!!!
Masina zace in parcare si e pacat de ea, mai poate face multi km fara probleme. Bafta! |
Re: [Vand/Schimb] Daewoo Matiz SE
10 Attachment(s)
Poze noi!
Negociabil! |
Sus cu trocariciul!!!
Negociabil. |
Negociabil!
|
Negociabil
|
Negociabil 1450 e.
Bafta! |
Quote:
96? lot koreea? alb? + dif din partea ta. |
Multumesc de oferta, dar nu pot sa accept.
Bafta! |
Negociabil 1400 e.
|
Negociabil
|
Salut, ai PM de la mine.
|
Salut. Audi a 4 96 motor 1,6? caroserie galvanizata,clima,aproape full,verde metalizat inchis,plus diferenta din partea ta. masina se poate vedea pe autovit,verde metalizat ,din bacau onesti,pret 3600.
|
Quote:
Quote:
Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning