Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   vand blocant e36 (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/317370-vand-blocant-e36.html)

tetel_sorinel 05-05-12 13:37

vand blocant e36

vand diferentiaal autoblocant raport 3,15 carcasa mare pret 200euro

vlad_strumph 09-06-12 00:38

Re: vand blocant e36

Quote:

Originally Posted by tetel_sorinel (Post 5010620)
vand diferentiaal autoblocant raport 3,15 carcasa mare pret 200euro

Un blocant 3.91 la schiomb vrei?

tetel_sorinel 10-06-12 01:56

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 5058577)
Un blocant 3.91 la schiomb vrei?

daca este tot ala quaife care a fost adus de baietii de la exelixis si nu se poate vedea miezul nu ma intereseaza, pentru ca inca sunt suficient de mare sa nu ma pacalessc asa usor. Inca prefer banii pe diferential.

vlad_strumph 10-06-12 03:03

Quote:

Originally Posted by tetel_sorinel (Post 5059663)
daca este tot ala quaife care a fost adus de baietii de la exelixis si nu se poate vedea miezul nu ma intereseaza, pentru ca inca sunt suficient de mare sa nu ma pacalessc asa usor. Inca prefer banii pe diferential.

Observ ca nu ai inteles nimic din ce ti-am zis atunci.Nici nu mi-am dat seama ca e vorba de tine si daia nici nu fac atata reclama ca e Quaife pentru ca nu vreau sa il dau asa sa mai vrea cineva sa il desfacata,adica vreau pur si simplu sa dau un 3.91 blocant...nu conteaza marca,poate sa fie si marca de bere.
Legat de simplul fapt ca nu am vrut sa il desfac e ca nu imi ofereai tu vreun blocant rar pe lumea asta incat sa zic ca trebuie sa te conving ca e sau nu e quaife.Nu spun ca stii sau nu sa il desfaci ca nu te cunosc,insa daca nu iti convenea cevca si pe drum spre casa pierdeam 1 pinion din el era vina mea,ca te-am lasat sa il desfaci,asa mai simplu vand doar blocant de 3.91,fara Quaife,e Stella-Artois.

tetel_sorinel 10-06-12 21:55

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 5059679)
Observ ca nu ai inteles nimic din ce ti-am zis atunci.Nici nu mi-am dat seama ca e vorba de tine si daia nici nu fac atata reclama ca e Quaife pentru ca nu vreau sa il dau asa sa mai vrea cineva sa il desfacata,adica vreau pur si simplu sa dau un 3.91 blocant...nu conteaza marca,poate sa fie si marca de bere.
Legat de simplul fapt ca nu am vrut sa il desfac e ca nu imi ofereai tu vreun blocant rar pe lumea asta incat sa zic ca trebuie sa te conving ca e sau nu e quaife.Nu spun ca stii sau nu sa il desfaci ca nu te cunosc,insa daca nu iti convenea cevca si pe drum spre casa pierdeam 1 pinion din el era vina mea,ca te-am lasat sa il desfaci,asa mai simplu vand doar blocant de 3.91,fara Quaife,e Stella-Artois.

pai si tie nu ti se pare normal ca atunci cand cumperi un produs sa te convingi de stare lui, cum puteam eu sa imi dau seama ca diferentialul tau are pinioanele intacte fara sa il desfac? nu sunt mama omida sa imi dau seama de el in ce stare este doar uitanduma la el cu toate capacele pe el,

vlad_strumph 11-06-12 00:20

Quote:

Originally Posted by tetel_sorinel (Post 5060552)
pai si tie nu ti se pare normal ca atunci cand cumperi un produs sa te convingi de stare lui, cum puteam eu sa imi dau seama ca diferentialul tau are pinioanele intacte fara sa il desfac? nu sunt mama omida sa imi dau seama de el in ce stare este doar uitanduma la el cu toate capacele pe el,

Da,te-am inteles,tocmai daia am renuntat...chiar nu m-am suparat sau ceva,mi-ai explicat cum ti-am explicat si eu la randul meu,si chiar tu ai zis,daca suntem amandoi incantati merge daca nu ,asta e...

tetel_sorinel 06-07-12 01:34

diferential vandut, se poate inchide, multumesc 4tuning.

All times are GMT +2. The time now is 01:51.

- Copyright 2026 4Tuning