![]() |
masina mea : OPEL
8 Attachment(s)
masina a suferit urmatoarele modificari :
perf. : motor(1.6 8v),cutie viteze,servo,electronica - Opel Astra '96 filtru aer sport K&N toba finala REMUS ,intermediara scoasa. arcuri+telescoape KONI SPORT 8) interior: bord electronic de GSI scaune de Astra GSI volan sport MOMO exterior: prize de aer pe capota spoilere schimbate aripi fatza-spate latite manere usi-spate eliminate jante Centra de 15\" (anvelope 195/55) vopsea albastru-indigo masina a fost de-asemenea reconditionata complet iar piesele consumabile de la motor sunt de cea mai buna calitate (filtre ulei,benzina,bujii,rulmenti,placute de frana etc -champion,ferodo. pt viitor : inlocuirea discurilor fatza cu d.ventilate+etriere brembo (discurile le am deja insa n-am gasit etriere suficient de late inca) modificare punte spate pt a putea monta discuri hope u like it :D |
Poze, te rugam, cu aceste realizari. Fara ele (pozele), masina poate fi doar un vis frumos :wink:
|
gata am pus si pozele,sorry :)
|
Corekt,vrem si poze :D
si mai zee ceva...cu motoru ala de 75cp ce ai de gand?nu il schimbi? :) ps: filtru de aer e din acela dreptunghiular,pus in locul celui stock?sau e conic?is curios unde l-ai montat(daca e conic,poate ii faci o poza),merci |
pai motoru cam il las asa,ca nu-s impatimit rau de-al vitezei si cam umblu cu masina si nu vreau sa ma rupa la consum.o sa pun si poza cu motoru dar am uitat sa fac :?
era sa uit,filtru e conic |
Oka,merci.Credeam ca e Opel Astra,de aceea te-am intrebat de locu pt filtru,dar oricum,nu se schimba mult detaliile...nu difera f mult locul ramas pe langa motor,intre a ta si o astra :))
morala: vrem poza si cu motoru :P |
Ferodo e marca performanta de placute de frana ? .. ka eu nu prea cunosc .. ka am avut si eu placute din astea si de aia intreb ...
|
am si eu o singura intrebare... de ce ai eliminat manerele la usile din spate?
|
Nu inteleg o kestie... :) :)
Quote:
E misto panoul de bord de pe GSi... acceleratia pe grafic! marfa! Mai am o intrebare... cati cai scoate motorul asta de 1,6... stock? |
Din cate stiu eu motorul de 1,6 8v are 75 cp stock.
Atletule, daca esti din Timisoara de ce nu vii si tu la o intalnire maine seara. Daca esti interesat iti voi da un PM cu detalii :wink: |
Re:
[quote=\"HolySoul\"]Ferodo e marca performanta de placute de frana ? .. ka eu nu prea cunosc .. ka am avut si eu placute din astea si de aia intreb ...[/quote
din cate stiu sunt f bune insa sunt dupa brembo...am vrut sa pun brembo dar cand am auzit ce pret au... |
o optiune la frane ar mai fi fost WILWOOD Engineering, dar si ai au preturi \"frumoase\"
|
am avut eu ferodo si erau super naspa .. adika stiu ca-s eco 3 si insertii de fier sau ceva de genu . Scartaiau ca naiba ... ca franare cat de cat erau bune n-am ce zice . Acum mi-am pus placute frana PAGID ... am dat de 4 ori mai mult pe astea decat pe alea .. au eco 1 dar nu mai scartaie si am inteles ca nici nu mananca discul asa repede ca alelalte.
De franat franeaza muuult mai bine masina . |
arcuri+telescoape KONI SPORT
La ce pret sunt ? |
CRED CA SA MISCA BINISOR...! :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning