![]() |
My LowGan DJ 20 DNL
14 Attachment(s)
Salut,desi sunt de ceva timp pe acest forum,tocmai acum m-am hotarat sa imi prezint si eu masina.Este vorba de un Logan Preferance 1.5 Dci de 70 Cp din 2007 cu mici modificari.Momentan atasez poze cu masina stock si cu unele modificari de la inceput.
Modificari exterior: vopsit spoilere,bandouri,manere si oglinzi in culoarea masinii spoiler MCV eleron luneta difuzor de aer autocolant carbon 3D pe stalpi jante aliaj Cesam Fuji pe 15 (acum 2 ani) jante aliaj RH 7J pe 15 jante Borbet CF pe 15 telescop capota(sta un pic capota ridicata pe partea cu telescopul dar nu ma deranjeaza prea) oglinzi Prestige (electrice si incalzite) bad boy look portbagaj clean Las pozele sa vorbeasca, o sa incerc sa atasez pozele in ordinea evolutiei. |
Re: My LowGan DJ 20 DNL
23 Attachment(s)
Modificari interior:
ceasuri bord si consola albastru cu rosu serigrafie si ace Prestige leduri albastre sub bord a doua plafoniera(ambele plafoniere cu cate 6 leduri albastre super flux) computer de bord volan imbracat in piele fetele de usi vopsite negre cotiera protectii praguri cd player Sony termometru incalzire in scaune amplificator Sony subwoofer MTX condensator Pyramid 1.6 F tweetere alarma si cam atat imi vine in minte acum. |
eu zic sa o mai lasi jos....si de spate sta stil capra"
|
19 Attachment(s)
Masina este lasata si "un pic" jos.Pozele de mai jos sunt de anul trecut in vara.
|
Frumos loganu'' bafta in contiunare
|
6 Attachment(s)
Anul trecut,in toamna am schimbat jantele Borbet CF pe 15 cu unele Borbet T pe 16 si 9J fata/spate.Anul acesta in martie,am montat si o suspensie fixa,care a coborat destul de mult,dar imi freca in aripile spate si era aproape imposibil de mers cu masina.
|
Arata foarte bine asa joasa :shock: succes pe viitor cu ea
|
Frumos!
Se inmultesc Logan-urile low... |
Asa mai vi de acasa....arata foarte bine
|
10 Attachment(s)
Mersi.Din pacate nu am putut pastra jantele Borbet,au fost schimbate cu alte jante (sunt Oz Caravaggio) tot pe 16 si latimea 7J.Asa arata masina in momentul de fata.
|
Frumoasa masina,DAR!!!,indiferent ce ai face tot Dacie ramine........:oops:
|
cum arata in ultimele pozeee :X
|
Quote:
on:arata bine in momentul de fata.felicitari pt el |
Ce frumos poate fi...as fi curios cum ar arata cu niste table dublate :shock:
|
Foarte frumos loganu..imi plac mult jantele care le are acum:X>..Si m-ai ales ca e low:X..Bravo..Multi km fara probleme !
|
All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2025 4Tuning