![]() |
Cumpar cablu de date pentru nokia 3310
Cumpar cablu de date pt nokia 3310, (dap exista asa ceva in caz ca va intrebati), stiu si unde sa-l gasesc la www.xgsm.ro dar faza e ca au bagat conditia de comanda de 15$ minim si nu am ce sa iau de la ei de inca 10$ (5$ costa cablul)
asa stie cineva de unde pot lua un cablu dasta? am fost in piatza la Moghioros unde recomandase cineva aicea pe forum si nu au pt 3310 |
Vreau si eu un Nokia DKU-5 e vreo 630.000. Daca vrei luam impreuna si mi-l trimitzi pe al meu prin ramburs :oops:
|
cablul ala la 5 $ nu e de date. nu poti decat sa vezi agenda, sa schimbi logo-urile si msg imagine.
Eu am cablu de date pt 3310 si l-am luat cu 550.000 (si e ieftin la pretul asta). Cu asta poti modifica tot telefonul. Scrie pe la \"tot ceea ce nu poate fi incadrat/ce telefon ai\" cam ce stia 3310-le meu sa faca 8) Acu am un 6600 si nu ma mai ocup de 3310, dar un cablu de date nu costa doar 5 $ in mod sigur. |
pai nu costa in bucuresti atata,
dar la astia astea sunt preturile sunt cele mai bune de pe piatza care lke-am gasit am luat de la ei io cablu de date pt Motorola E365 6$ (care in bucuresti nu-l gasesti sub 500.000 lei) am luat pt siemens A35 tot pe la banii astia, si astea 2 cabluri imi merg perfect de ce nu ar merge si ala pt nokia 3310 + ca poza cablului arata exact ce trebuie deci e bine xxdadixx mersi de oferta dar e cam complicatie mare, trimit la aia vine prin posta apoi iti trimit tie astept banii, nu astepta dupa mine daca il vrei ia-l tu direct, ca oricum produsul tau face mai mult de 490.000 lei |
pai asa o sa fac. Eu vroiam sa te ajut sa te incadrezi in suma. :hug: :lol:
|
Re:
Quote:
hai ca am gasit la 250.000 lei in Bucuresti topic inchis delete..... |
dar cablu ptr Nokia 3510i :D ????
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning