![]() |
The Smurf
21 Attachment(s)
Salutare! Vreau sa va prezint "strumful" meu
Dacia 1310 TLX an 1986 din cate am inteles model de export, in afara de partea din fata care a fost schimbata pt a trece la ochelari ingropati tabla este cea originala. Vopseaua nu este original dar a fost data in cuptor cu mult simt de raspundere. Schimbat cu un 1,4 care a devenit 1,6, motorul, are o gramada de modificari: interior bloc camiat pistoane usurate axa cu came r18 camasi din teava de sonda biele usurate vibrochen usurat volanta usurata chiuloasa alezata,majorata cu arcuri si supape de cielo ambrieaj nou Alte modificari elemente suspensie noi rigidizate bari stabilizatoare duble spate si papuc fata planetare noi anvelope 175/60/13 Goodyear fata si Pirelli spate cutie viteze renault 18 5 tr (29x38) radiator mare sistem franare nou pompa monocircuit cu servo papuc discuri,conducte,racorduri noi tamburi mari alternator cu 9dioede si releu bosch scaune si banchete piele bord cn+aeroterma instalatie electrica facuta de mine din 2 instalatii, cea pt 4 faruri si cea de CN Enjoy :-P si va rog fara offtopic |
Re: The Smurf
in sfarsit ti-ai facut topic aici:D
foarte frumos strumfu` tau;) pune videourile cu geamurile electrice si cu evacuarea8) bafta |
Quote:
...sau... Lasa-le, si fa consumabile din bloc, axa, tacheti, culbutori, supape, scaune. |
zici tu? am facut deja 20 de mii de km as fi vazut semne de duca pana acum? cand am sa desfac chiuloasa sa schimb garnitura (e ciupita) am sa pun de dacie
|
Felicitari..Imi place foarte mult!..Si bine ca ti-ai facut topic aici..am pierdut link-ul ala care mi l-ai dat:))))....Inca odata..Bravo!..Ce planuri de viitor ai?
|
2 Attachment(s)
Frumoasa masina, si live, si in poze. Ma bucur ca ti-ai deschis topic.. Ai grija de masina ca merita.
Sa mai pun si eu 2-3 poze cu ele :D |
Foarte frumoasa batrana...multa bafta in continuare;)
|
Quote:
Quote:
|
Ai precizat ca ai toba de tractor?:lol: cazan de masina :lol: nos are?:lol: e frumoasa masina ta ba, dar tot amea e mai frumoasa :D
|
ce ai ma tu cu toba mea de tractor ? a ta e un fel de cazan... cu nos :)
https://www.youtube.com/watch?v=tudymblSl-E |
Frumos "strumful". Vreau si eu unu :-)
|
2 faruri,trebuia sa nu le colantezi,sau trebuia sa pui ceva mai transparent.
In rest foarte frumoasa masina si intretinuta. Succes cu ea. |
E...cam tipla batranica:shock:. Felicitari!
|
ff frumoasa masina...sa ai parte de ea...........vroiam sa o cumpar eu.am vb cu proprietarul si vad ca intre timp ai luat.o tu
|
Din cate am inteles multi au vrut sa o ia si au fost refuzti cand au fost sa o vada :rolleyes2
https://www.youtube.com/watch?v=3qWWG...ature=youtu.be |
All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2025 4Tuning