![]() |
dati-va cu parerea , BMW sau CALIBRA
spuneti si voi din astea doua care va plac mai mult cum arata, LASATI LA O PARTE MOTORIZAREA, doar de aspect vorbind
|
top: bmw-ul respectiv COUPE, calibra, bmw-ul respectiv berlina
|
FARA DISCUTIE.... BMW E36 COUPE!!! :twisted:
|
si eu as zice bmw, dar cum omu' zice ca se refera exclusiv la aspectul exterior, trebuie sa aleg calibra (recunosc ca este o masina cu adevarat frumoasa).
da' bmw-ul e totusi bmw... oricum am impresia ca pisicutza a aparut in 92, deci 91-95 sunt doua modele diferite de bmw seria 3. |
Clar Calibra...mai frumoasa, agresiva, aerodinamica excelenta...
|
Re:
Quote:
|
Frate cand spui BMW spui BMW nush cum sa explic ...
|
Opel Calibra.
|
bmw!! sunt frumoase, comfortabile si cu potential mare de tuning kiar si cele cu motoare mici!
|
Aici as alege bmw. Calibra e mai aerodinamica dar cu tuning exterior BMW-ul imi place mai mult. Plus calibra este masiva ( grea si puturoasa ) iar bordul ala de vectra arata ieftin rau! ( PAREREA MEA )
|
fiind fan BMW si in special E36, normal ca iti recomand pisicuta...din punctul meu de vedere e si mai dinamica si are un look agresiv, dinamic...e o masina ce se preteaza oricarei situatii indiferent daca e modificata la exterior sau nu...
|
calibra !
preturi ieftine la piese. depinde si ce-ti place tie... daca vrei sa faci drifturi atunci nu prea e buna :) daca vrei sa glisezi pe curbe.. iar nu e buna :) |
Calibra , estetic e mai placut
|
Calibra mi se pare mai frumoasa si este una dintre masinile mele preferate si o gasesti destul de ieftin(pe la 3000 euro inregistrata).Insa si BMW este destul de bun! 8)
|
Re:
Quote:
nu te fortza prea tare... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning