![]() |
Vand BMW 325i E36
16 Attachment(s)
Vand BMW E36, motor 2.5i Vanos 1, an 93'. Bara fata M + lip, difuzor bara spate M (cica), eleron luneta, eleron aluminiu portbagaj infoliat in folie carbon, oglinzi + nari infoliate in folie carbon, faruri DEPO cu lupa si angel-eyes + pleoape, stopuri clare full led, jante aliaj PLW 16'' + un set de jante tabla late incaltate de iarna, folie fata-spate 3M omologata. Schimbate anul trecut amortizoatre stock fata-spate, bucse, pivoti, brate fata-spate. Motorul este in mintile lui, nu are scurgeri. Oglinzi electrice, geamuri electrice fata-spate, trapa electrica, clima analogica, perdeluta spate. Destul de intretinuta.
Masina are urmatoarele probleme (care intre timp se vor remedia si pretul va creste): - masina a fost lovita in parcare in fata, drept urmare bara fata este deplasata pe partea dreapta cu aproximativ 2 cm (multumesc autorului care a fugit) - a fost lovita in parcare in aripa spate stanga, drept urmare bara spate este deplasata pe partea dreapta aproximativ 2 cm (multumesc celui de-al doilea autor care si el a fugit) - are o zgarietura de cheie pe capota de aproximativ 5-6 cm (baietii buni) - a fost revopsita integral acum cel mult 10 luni dar vopsitorul nu si-a facut treaba cum trebuie si au aparut puncte de rugina pe aripile spate - eleronul luneta s-a rupt in 2 la 210 km/h (nu cred ca era prins bine) - trapa trebuie vopsita in culoarea masinii pentru ca este gri (cea veche nu mergea cum trebuie) - consola din jurul schimbatorului trebuie inlocuita - pragul stanga este zgariat pentru ca am preferat sa rad putin bordura decat sa se suie prostul cu duba pe mine. Toate defectele se pot observa in poze. Pret 3200 euro negociabil. ID mess : xshadyblood. Nr de tel: 0747231735 |
Re: Vand BMW 325i E36
Frumoasa masina. Bafta la vanzare !
|
Quote:
|
UP! Masina a primit schimbator M seria E46 si pretul creste la 4000 .. :)) Am glumit, pretul ramane 3200 euro negociabil sau schimb.
|
2 Attachment(s)
Inca doua poze
|
Up Up, 3200 negociabil sau schimb.
|
ceau, am un prieten ce ar fi interesat, o sa-i dau nr. tau de aici sa te sune ca nu prea e cu netul:-).....spune-mi ultimul pret sa-i transmit, ca el oricum nu are atatia bani, dar i-am zis sa incerce ca nu se stie....;) sper sa fie OK ptr amundoi...daca va intelegeti...
|
Quote:
|
Up 2700 doar saptamana aceasta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Up 2600 urgent saptamana asta am nevoie de bani! Nu mai las nimic
|
Quote:
|
Up, defectele sunt minore si vizuale si am preferat sa le enumar decat sa va treziti cu ele la fata locului, nu are alte defecte ascunse, motorul nu are scurgeri sau alte probleme, 2600 EUR mai cateva zile, dup-aia masina nu se mai vinde. Tel: 0747231735 Y!: xshadyblood
|
UP! posibil sa fie penultima strigare
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning