Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   Unde e problema? HU sau difuzoare (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/316869-problema-hu-difuzoare.html)

davay 01-05-12 16:52

Unde e problema? HU sau difuzoare

Salut.Problema mea nu e mare,e doar de gust. Am un player kenwood destul de slab,scrie pe el 4x50W ,stiu ce inseamna asta,inseamna slab.Am deasemenea in usile fata Componente Coutic S652.Mai am un subw magnat b30 amplificat pe spate dar nu el e problema.Ideea e ca nu imi place cum se aud mediile. Cu un player mai bun rezolv treaba cu difuzoarele astea? Trebuiesc amplificate? Sa pun ceva coaxiale pe spate si sa amplific fata si spatele cu ceva pe 4 canale? Care e solutia optima?

ReLLaXX 01-05-12 17:01

Re: Unde e problema? HU sau difuzoare

Quote:

Originally Posted by davay (Post 5005278)
Salut.Problema mea nu e mare,e doar de gust. Am un player kenwood destul de slab,scrie pe el 4x50W ,stiu ce inseamna asta,inseamna slab.Am deasemenea in usile fata Componente Coutic S652.Mai am un subw magnat b30 amplificat pe spate dar nu el e problema.Ideea e ca nu imi place cum se aud mediile. Cu un player mai bun rezolv treaba cu difuzoarele astea? Trebuiesc amplificate? Sa pun ceva coaxiale pe spate si sa amplific fata si spatele cu ceva pe 4 canale? Care e solutia optima?

Schimba setul de difuzoare de pe fata cu ceva mai bun. Playerul are aprox 4 x 20W RMS, dar e suficient sa duca un set usor de componente. Dar lipsa de calitate e datorata in mare parte difuzoarelor.

Cum ai setarile de ton pe player, in momentul asta?

davay 01-05-12 17:15

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5005285)
Schimba setul de difuzoare de pe fata cu ceva mai bun. Playerul are aprox 4 x 20W RMS, dar e suficient sa duca un set usor de componente. Dar lipsa de calitate e datorata in mare parte difuzoarelor.

Cum ai setarile de ton pe player, in momentul asta?

Pe diffuri scrie 60W RMS la 4ohmi...chiar asa proaste sunt? Setarile de ton in ce sens ca sincer nu ma pricep...

Kenwoodul nu stiu daca e d'asta sau nu dar e destul de praf...

http://www.4tuning.tv/RURNPH7znZA/Ke...ommercial.html

ReLLaXX 01-05-12 17:46

:)

Nu ma intereseaza ce scrie pe difuri, si oricum, ce scrie pe ele sau in prospect nu e relevant deloc pentru felul in care suna. Deci da, poti sa schimbi linistit difuzoarele cu ceva mai bun. Daca te orientezi spre ceva din game similare de la alti producatori ai toate sansele sa nu faci un upgrade real.

Kenwood-ul tau nu e problema, momentan. Daca vrei totusi sa-l schimbi, e clar ca e loc de imbunatatit si aici.... si la altele. :)

davay 01-05-12 17:53

Cred ca fac un downgrade ce va insemna un upgrade.Am ascultat chinezarii de sony care se auzeau mai bine decat mult laudatele componente...cu 2 pe polita din spate si 2 in usi ma gandesc ca vor intrece componentele astea...

ReLLaXX 01-05-12 18:17

Quote:

Originally Posted by davay (Post 5005327)
Am ascultat chinezarii de sony care se auzeau mai bine decat mult laudatele componente

Depinde ce componente ai ascultat. Daca compari difuzoare foarte proaste cu difuzoare proaste si le preferi pe cele proaste, e ok. Tu stii ce pretentii ai, pana la urma.

Un set decent de componente pleaca de pe la 350 RON in sus. Unul bun, de pe la 550-600 RON in sus. Acum... tu stii ce ai ascultat.

Express 01-05-12 19:46

Vezi tu, ce ai ascultat acolo s-ar putea sa nu se auda la fel de bine si in masina ta, depinde foarte mult de instalare, ce incinta ofera usa, insonorizare, multe aspecte. Daca ai auzit difuzoarele in Carrefour sau magazine din acestea e clar ca acolo se aud mai bine pt ca sunt prinse de lemn si nu vibreaza!

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning