![]() |
131 - Keeps drifting
5 Attachment(s)
Vreau sa-mi prezint si eu masinutza. Este in fiat 131 mirafiori din '82, initial 1.6, actualmente 2l DOHC 130cp. Masina e ok, mergea bine cand am luat-o, merge si mai bine acum.
O sa pun si ceva filmulete. Dupa 27 de ani: it keeps on drifting. |
Re: 131 - Keeps drifting
tractiune spate ? /:)
|
Da, tractiune spate si foarte bine echilibrata! De ce nu o mai face fiatu si acum asa jucarii? Credeti-ma: It's very Fun to drive! (sideways)
|
Arata super tare, in special de la jante. Pentru un compact, e modificat super bine si nu e badaran, lucru care conteaza mult.
|
frumoasa , sa o stapanesti sanatos !
|
Masina e super misto.SA-ti traisca !!! 1982 tractiune spate :) ...odata cu seria 3. Ziceai de niste drifturi....Asteptam:) .
|
Quote:
|
Daca poate sa ma ajute cineva datiimi un mail [email protected]
|
Te pot ajuta, spune-mi ce te intereseaza! Am un prieten care are inca 3.
|
Tocmai m-am apucat putin de motor, parca pierdus-se ceva compresie.
Imi luasem piesele din iarna dar numai acum mi-am facut timp sa-i fac setul. |
10 Attachment(s)
Si ceva poze cu motorul!
|
In principal o masina chiar si fara acte daca nu iau si separat motor, caroserie, iiportiera fata dreapta.
Dar si alte piese. |
Quote:
|
fratilor ... !!! vreau sa cumpar un fiat vechi ( 500,600,131,850,850sport coupe eventual si un polski,124 sport coupe) daca stiti sau vedeti pe undeva sa imi spuneti si mie ....
si sa nu ceara pe el luna de pe cer .... vreau sa il tunez .... gasisem un 600 la 10 mil. dar s-a razgandit mosu si nu il mai vinde de loc . [email protected] 0722590849 |
Salut tuturor. Am si eu un 131 supermirafiori model Brava facut pentru USA. Am bari de inox pe gaz , cutie automata (care vreau sa o schimb) ,motor 2 L DOHC , clima, full servo. Tocmai am pus niste jenti de BMW e35 pe 14 ( Cele originale erau de aliaj dar erau pe 13) , motorul l-am facut merge perfect , tocmai a inceput sa curga ulei de la servo directie :cry: dar dupa paste o bagam la garaj sa reparam. Una peste alta trebuie un 132 care l-ma gasit in Bucuresti sa il cumpar sa ii iau toata transmisia inclusiv cutia cu 5 trepte.;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning