![]() |
Low Cielo
6 Attachment(s)
Sa va prezint noua surioara a V F R.ului.
Multi dintre voi stiti masina probabil. E masina userului Huge. Azi noapte a intrat in posesia mea. Este vorba de un Cielo 1.5 8v 1997 cu 198.000 km! Dotari:Aer Conditionat 4 Geamuri electrice Servo total Volan Sport Coloana reglabila Ceasuri plasma Mp3 J V C Inchidere + Alarma + cheie tip briceag Suspensie sport fata + spate Folie Llumar Bara fata+spate+portbagaj CLEAN Bandouri eliminate Senzori parcare Coloana reglabila. |
Re: Low Cielo
s-o stapanesti sanatos!arata f bn masina!totusi i-ar mai trebui niste jante frumoase!:D
|
e frumusica foc masinuta, curata, ingrijita...
|
Imi place masina dar schimba volanul,sunt urate rau,originalul arata de nota 10 fata de ala,bafta!
|
Sa o stapanesti sanatos. Frumoasa masina, dar parca arata mai bine inainte sa o dezmembreze huge. Ma tenta pe mine sa o cumpar dar mi-ai luat-o inainte. Poate reusesti sa ii faci macar stopurile si farurile cum le avea inainte.
|
5 Attachment(s)
Quote:
are cel original acum. am curatat aripa de stiker si interiorul la fel!! Sebby-multumesc pt urari.posibil sa ii fac si farurile cum le avea. Am farurile smoked dupa V F R...sa vedem ce si cum. poate o sa ii le pun ei!! cateva poze din tineretea ei!!:arrow: |
Salut,
Poti sa imi spui, te rog frumos, unde este locatia in care au fost trase ultimele poze? Multumesc frumos. |
Quote:
Deci Huge ar trebui sa stie mai bine !! |
Din cate vad ai avut la viata ta numa Cielo...tine una si fa ceva din ele ca sa ajungi undeva...Drumuri bune!
|
3 Attachment(s)
Quote:
poate eu nu vreau sa tin nici una si sa nu fac nimic cu ele. ceva impotriva? Intalnirea Nationala ClubCielo.ro 2012 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning