Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Bmw E30 - Star in devenire:D (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/316720-bmw-e30-star-devenire.html)

webo 30-04-12 17:11

Bmw E30 - Star in devenire:D

Salutare iubitori de fiare.
Azi 30.04.2012 am achizitionat dupa lungi si lungi cautari un E30 coupe. Spun lungi cautari deoarece cu greu am gasit pe cineva sa-mi ofere fiscal la masina si un pret ok de vanzare.
Ca dotari are o instalatie de gaz:shock: (stiu zboara) un tuning cu scotch (a se observa stopul spate dreapta) , carlig:shock: , multe sarmulite la imbinarea elementelor de caroserie, cateva pachete de poxipol amestecat cu super glue la interior,.....ce sa mai ,...cu alte cuvinte am mult de lucru.
De aceea postez aici in speranta ca voi gasi oameni priceputi, cu experienta in ale ursilor , sfaturi legate de piese si nu numai..........Cu ce sa incep? (vreau sa o aduc pe linia de plutire, cat mai aproape de original).
Cateva poze de inceput!!!! (Va rog sa nu fiti rai cu bijuteria mea)

Poze aici : http://imageshack.us/g/440/65603956.jpg/

Lymbutza 01-05-12 23:10

Re: Bmw E30 - Star in devenire:D

fara suparare , dar ca sa atunci masina asta pe linia de plutire ar cam trebui sa spargi o banca .

Daca vrei sa faci ceva frumos trebuie sa ai ceva banuti si sa pleci de la o masina cat de cat OK . Din moment ce cauzi o masina cat mai ieftina imi vine foarte greu sa cred ca ai de gand sa investesti cateva mii in ea sa o readuci la viata .

Nastase Bogdan 02-05-12 12:17

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 5005800)
fara suparare , dar ca sa atunci masina asta pe linia de plutire ar cam trebui sa spargi o banca .

Daca vrei sa faci ceva frumos trebuie sa ai ceva banuti si sa pleci de la o masina cat de cat OK . Din moment ce cauzi o masina cat mai ieftina imi vine foarte greu sa cred ca ai de gand sa investesti cateva mii in ea sa o readuci la viata .

Intradevar sunt multi bani de bagat in aceasta masina ca sa o aduca la adevar...ursul meu arata mult mai bine pe exterior cand l-am luat si pana acum am bagat peste 1500 euro in el...si inca lucrez la el ca sa fie asa cum trebuie...aceasta investitie am facut-o in decurs de 2 ani si 3 luni de cand am eu masina.

Ce sa-ti zic Webo..bine ai venit printre ursari, spor la treaba si bani in buzunare ca vei avea pe ce sa-i cheltui, cu siguranta:rolleyes2

webo 24-06-12 17:46

9 Attachment(s)
Ehh...multumesc pentru incurajari si descurajari!!!
Pana una alta.....cateva poze......

Cipilica 24-06-12 21:44

Nu e vorba de descurajari, ci mai degraba de realitate ;) E mai bine sa stii de la inceput la ce sa te astepti si care e cea mai buna cale de urmat :idea: pentru ca intr-un final e vorba de banii si de timpul tau. Iar daca nu prea dispui de asa ceva e pacat de pierderea ta. Am vazut masini si mai rau de atat care la final aratau foarte bine, insa acolo a fost vorba de investitii considerabile. Eu ma bucur ca ai intrat in randul ursarilor si iti doresc sa realizezi ce ti-ai propus. Si sa ne vedem cu bine la meetingul de anul viitor ;)

Ruffy RUF 25-06-12 11:44

Din ce vad in poze se lucreaza frumos si ok! bafta in continuare si spor la reinvierea Ursului...
Aceste masini chiar merita!

webo 06-08-12 23:04

1 Attachment(s)
....Loading....

Nastase Bogdan 07-08-12 16:51

Pai hai cu restul de poze, se pare ca ai ce arata acolo:-)

webo 08-08-12 19:39

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5129771)
Pai hai cu restul de poze, se pare ca ai ce arata acolo:-)

Rabdare Bogdan, inca mai caut cateva elemente prin bazar dar se pare ca nu am noroc deloc :paper:

PS ai rezolvat cu pragul ala?

paul bmw 08-08-12 21:37

bafta cu proiectul tau,cheia este rabdarea!!!daca ai..... rezultatul o sa fie bun!
8)

Nastase Bogdan 09-08-12 12:47

Quote:

Originally Posted by webo (Post 5131060)
Rabdare Bogdan, inca mai caut cateva elemente prin bazar dar se pare ca nu am noroc deloc :paper:

PS ai rezolvat cu pragul ala?

Ok.
Da, am rezolvat-o cu pragul, multumesc de ajutor.

sorin_maican20 16-08-12 21:53

Frumos ai rezolvat masina. Il stiu pe Dragos personal, am fost colegi. Nu a acordat multa atentie exteriorului, dar mecanic stiu ca statea foarte bine.

La una din jantele alea de tabla am lucrat si eu :)

Mult succes fiindca vad ca deja arata foarte bine.

All times are GMT +2. The time now is 04:45.

- Copyright 2026 4Tuning