![]() |
Problemă Dacia 1310- mers īntrerupt
Scurt și la obiect. Dacă se forțează motorul un pic, de exemplu cu o pantă, adio mers īn 4 pistoane și mă tot scutură. Dacă ajung pe la 3.000 de ture merge ok...
Bun, am zis că-s bujiile. Le-am schimbat pe toate. Degeaba. Acum mă gāndesc că ori e capacul de delcoul, ori bobina de inducție, ori platinile sau chiar filtrul de benzină. Care ar fi cea mai probabilă?:lol: |
Re: Problemă Dacia 1310- mers īntrerupt
verifica carbul si fisele sa nu pierzi curent la ele, si daca pierzi, ia-ti unele siliconate TESLA
|
Vezi ce culoare au bujiile,poate e de la amestec,platina o poti verifica in 3 minute.
Dar daca era platina mergea rau mereu,nu doar la panta. |
Quote:
|
Am o banuiala ca-i platina de bai. Acum merge mai tot timpul asa, ma omoara, tot in 3.500-4000 tre' sa schimb viteza ca sa mearga cat de cat ok.
Cum se verifica platina? Cum o pot schimba? |
Quote:
Deasemenea suprafetele alea trebuie sa aiba o anumita distanta intre ele,distanta pe care trebuie sa o aiba ar trebui sa fie cam cum este la buji. Daca schimbi platina ia-ti una franceza de la piese auto pe mine ma tinut 2 ani si inca mai merge si la ora actuala ;) Spor |
Am verificat azi platina, era ok. Capacul de delocou nu-i crapat.
Pana la urma am fost la un mester care mi-a dat un pic de avans din delcou si acum nu mai face figuri deloc. La relanti nu merge el chiar cum as vrea eu, dar macar trage bine. Oricum, acum am dat de alta problema, mi-a consumat ulei de m-am speriat... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
- Copyright 2026 4Tuning