![]() |
GOLF 3
6 Attachment(s)
modificari:
chiuloasa de corrado turbo T28 injectoare de 255cc intercooler la comanda ambreaj 228mm cutie 02a timonerie cu cabluri ambreaj actionat hidraulic cip pt g60:) punte spate cu discuri |
Re: GOLF 3
Oglinzile de "iem" si chestia aia de pe capota sunt din alt peisaj.
Ce motorizare e? |
Quote:
|
Scaunele ce marca sunt? Au reglaj la spatar nu?
|
Sunt fk daca nu ma insel.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nais....
|
Ce putere are masina?
|
Quote:
|
Quote:
|
Acum serios, priza aia de aer si oglinzile parca nu sunt pentru golf 3, nu ar trebui sa te superi, nu e mai frumos model clean? o masina clasica care poate da clasa la multe masini noi, eu unul asa as face. Succes
|
2 Attachment(s)
[QUOTE=cotto;4994878]Si o dovada? :rolleyes2[/QUOTE
Este motorul de pe golful 2 TBO |
Quote:
-am oglinzi de golf 3 imbracate in carbon,electrice si cu incalzire dar din pacate din cauza unui "prala borat"-tigan a sters masina si mi-a rupt oglinda.M-am zgariat pe ochi cand am vazut oglinda varza stiind cat m-au costat(folia si manopera - 50 de euro) - pana voi mai aduna banuti sunt bune si oglinzile astea. -gura de racire de pe capota a fost un proiect mai vechi;am in proiect un traseu de aer prin capota catre motor pentru o racire suplimentare - mentionez ca pe masina am radiator mare de diesel si ventilatoare duble. |
Asa da. Dar un video , o filmare cu ea nu ai ? Sa vedem si noi herghelia la treaba, cum urla manzii in el. Bafta
|
Cred ca rupe asfaltu. Spor la modificai ! :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning