![]() |
Sonda Lambda
Salutare Am un Peugeot 206 1.6 16V 109 CP
Am aprinsa eroarea Antipollution Fault De aici incepe intreaga aventura: Erori pe tester: Sonda 1 si 2 sensor signal - permanent fault , uneori intermitent fault si pe incalzirea sondelor la fel lipsa semnal Plus eroarea: Remote: (fuel level low) ignition missfiring Eroarea asta ce inseamna?! Am schimbat sondele dar aceleasi erori Am fost la reprezentanta pentru constatare, rezultatul: sonde lambda neconforme, bun am cumparat sondele de la ei originale dar surpriza m-au sunat sa-mi zica ca si cu alea da aceleasi erori A stat masina la ei 2 sapt ca au zis ca e din cablaj Nici-un rezultat, au zis ca au verificat si nu e din cablaj sau au zis si ei asa sa scape de mn si sa-mi ia banii pe ore de manopera. Am facut testul de gaze a iesit perfect Sondele pe tester variaza in parametri desi dupa ce sterg erorile imi reapare dupa cativa km Din ce cauza ar mai putea da erori de lipsa semnal pe sondele lamda daca ele sunt noi? |
Re: Sonda Lambda
Sa fie pe undeva comandate de vreun releu sa treaca printr-o bobina ceva nu stiu Zic si eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning