![]() |
Golf 4 Exhaust
Salutare tuturor. Am un golf 4 1.6 16v 105 cai si as vrea sa-mi montez o toba sport. M-am gandit la un Magnaflow modelul 14805. Din pacate nu am aflat pretul acestui model. Aici il puteti vedea http://magnaflow.com/02product/shope...mainall&id=763
Ce parere aveti? Cum sa-l instalez? Oare e bine ce vreau sa fac? Precizez ca masina e stock 100%, iar la golful meu toba finala si cea intermediara sunt in acelasi corp. Practic aceiasi oala. Teoretic montand o finala sport e ca si cum mi-as scoate finala si intermediara stock. Sper sa nu faca prea multa galagie si sa am probleme cu politia. Astept sfaturile voastre. Multumesc |
Re: Golf 4 Exhaust
incearca sal faci la pilot sau dog tuning acolo o sa gasesti experti gata sa te ajute
|
ms fain de sfat. Un link ceva sau o adresa de contact nu stii?
|
www.pilotauti.ro si www.dogtuning.ro scuze de intarziere
|
Tobele Magnaflow sunt bune si calitate foarte buna pentru asta sunt putin mai scumpe! dar poti sa te orientezi si pe Remus!
|
http://practicaljokeonline.com/winner.html
Quote:
|
la un golf 4 1.9 tdi 131 cai mere pusa asa o toba ? o sa se auda ca un motor pe benzina sa nu ?
|
La diesel nu se aude ca la benzina.Eu am toba sport si nu se aude deloc.Singura solutie la diesel e sa scoti toba finala si sa pui teava
|
1.4 105 cp?
|
se aude si la benzina si la diesel,la diesel trebuie sa fie cat mai libera sa se auda ceva,la benzina este de ajuns si o finala,pt cine doreste va pot ajuta cu o evacuare custom,bafta.
|
la 1.8 turbo gti ce tobe imi recomandati?
m-ar interesa 2 bucati ceva in genu R32.. |
pentru un golf 4 1.4 16v, ce toba ati recomanda pentru un sunet dementizal, dar fara mari probleme cu militia :D
|
tu vrei si sunet "demential" si sa nu ai probleme cu politia :)) nu poti fi si cu sula'n fund si cu sufletu'n rai.
|
Quote:
|
ori sunet puternic si probleme cu politia, ori stock. Daca vrei doar ceva subtil ca sunet, schimbi doar toba finala cu una "finuta".
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning