![]() |
Noua Limuzina Dacia :)
1 Attachment(s)
poza e facuta pe 1 Ianuarie 2005 pe dealul Mitropoliei din bucuresti :) in timp ca curatam cu prietenii apartamentul dupa party am iesit pe balcon sa duc ceva si uitati ce am vazut :)
|
2 Attachment(s)
more pics
|
:shock: asta e versiunea break la care primesti si o dacia sport... inclusa in pachet :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asta e limuzina presedintelui Republicii Ferentari nu?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu am cuvinte sa descriu ce fel de om e cel ce a facut asta..... |
lolz...asa cum Hummer a scos o limuzina , asa si Dacia Pitesti a scos Noua Limuzina Dacia... Do-It-Yourself Limmo :))
|
Mie imi place . Incap mai multi pepeni in ea .
Este mai tare decat papucul . |
Re:
Quote:
|
shi tata zicea acelashi lucru ca s-au facut cateva exemplare vara trecuta am vazut unul shi in cta...
|
LEGAL RACING
Nu stiu daca pozele sunt cu auto facute de fabrica sau bricolate pe cine stie unde insa va spun ca au existat astfel de versiuni, dar nu pentru functii inalte ci pentru asistenta tehnica la echipa de curse a uzinei UAP in regimul trecut. existau si variante mai mari acvand sup[rainaltare la caroserie. A existat un model de Dacia 4x4 pe sasiu de Aro10 sau facut pt armata. Imi pare rau ca nu am poze. |
1 Attachment(s)
s-a mai vazut!
|
Asta e facuta din fabrica asa sau a fost modificata de proprietar?
|
eu nu am vazut asa ceva pana acum si nici nu cred ca voi avea ocazia
oricum este draguta , chiar imi place :roll: |
Art, unde naiba ai vazut in cta, ca eu ma uit dupa masini toata ziua, si nici nu am auzit macar sa existe un carnat d-asta in cta. As fi supercurios sa il vad. Poate ai vazut un tramvai d-ala vechi alb mai de departe, ca seamana cu dacia ( bate vantul prin ele, facu un zgomooot.. , si sunt romanesti :) )
|
Re: Noua Limuzina Dacia :)
Quote:
|
CataNOS : Lolz...chiar tre sa iei fiecare cuv ca atare? dupa ce am vazut`o de la balcon m`am dus sa ii fac o poza..oricum trebuia sa plec...si m`am dus si am pozat`o..ca in filmele cu paparazzi :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning