![]() |
Distributie Vectra A
Salutare. Ati schimbat de curand distributia la Vectra A?
Eu am o Vectra A cu motor c20ne si vreau sa-i schimb distributie complet si cum nu prea stiu mecanica nu vreau sa ma bag eu sa o fac, asa ca trebuie sa ajung in service. As vrea si eu o recomandare de service bun si ieftin(Bucuresti, sector 2 daca se poate) + pret informativ manopera. |
Re: Distributie Vectra A
Quote:
kit distriburie - undeva in jur de 400 lei, iar ca manopera mai mult de 250 de lei nu are de ce sa iti ia... succes |
manopera 100 ron cred ca e un pret ok....
|
Am gasit kitul de distributie ( pe bucati ) 292 lei, iar ca manopera la un service "cu renume" 420 lei, la un service langa el 200. O sa caut si prin imprejurimi sa vad ce gasesc ( astia sambata tin inchis, ca masinile nu se pot strica si sambata ). Daca cei din Bucuresti cunosc un service(defapt mecanic) bun si ieftin prin zona Colentina/Pantelimon vreau si eu o adresa sau un numar de telefon.
|
cauta un user de aici radu_print...cred ca te poate ajuta...cu un pret mai mic la manopera...ca totusi distributia la c20ne este f simpla...200 de lei mi se pare cam mult
|
Rezolvat pana la urma la @sebastyan2001, pret bun, lucrare buna, atmosfera buna.
|
Acum am vazut postul, ma bucur ca ai fost multumit si te mai astept la mine daca mai ai probleme !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:39. |
- Copyright 2026 4Tuning