![]() |
Pentru posesorii de bmw
6 Attachment(s)
salutare tuturor..vreau sa va prezint si eu masina mea..este un 320i ...motorul 2000 vanos,are chip+filtru sport K&N..///faruri clare+angel eyes,jante hamann suspensie sport bilstein etc...astept pareri chiar daca sunt bune sau rele sunt bine primite...
|
Re: Pentru posesorii de bmw
Frumusica masina dar eu as arunca dupa ea:
-Farurile care nu au nici o legatura cu masina, pune OEM cu lupa si semnale albe.Mult mai ok! -Pragurile alea nu e ceea ce trebuie! -Bara spate nu am cuvinte, ca si despre faruri! -Bara fata nu ar fi fost prea ciudata daca ar fi fost lasata grila si narile originale.Asa pare cam ciudata.Cred ca ar fi aratat ceva mai bine cu grila normala.Oricum e de inlocuit si aia! -Eleronul nu e ceea ce trebuie! Sper sa nu te superi pe mine, imi place masina in sine dar kit-ul ala exterior nu are ce cauta pe masina asta! Stilul NFS nu merge la BMW.Foarte usor se ajunge la tiganie! E masina ta, tu mergi cu ea, o faci cum vrei!Numai bine |
Quote:
|
Un singur cuvant : Ozeneu :)).
|
Quote:
Cine a avut masina asta inainte , a facut tiganie completa cu ea ! |
Parca a mai fost prezentata masina asta anul trecut pe forum si tot cu aceleasi poze.
Oricum....a big shit. |
Sincer, tie iti place? te face sa te simti mandru cand o conduci prin oras?
|
Acolo jos in mijlocul barii spate, trebuie al treilea stop pe frana ;)
Asa e bara construita, sa fie stop pe frana, fix ca la Peugeot 206 :lol::lol: |
Quote:
Din ce stiu, si interiorul este cazut tare; e ceva de munca si acolo . Multa bafta in continuare, terex ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning