Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Pentru posesorii de bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/315211-posesorii-bmw.html)

terex94 19-04-12 21:23

Pentru posesorii de bmw

6 Attachment(s)
salutare tuturor..vreau sa va prezint si eu masina mea..este un 320i ...motorul 2000 vanos,are chip+filtru sport K&N..///faruri clare+angel eyes,jante hamann suspensie sport bilstein etc...astept pareri chiar daca sunt bune sau rele sunt bine primite...

florineluspr 19-04-12 21:55

Re: Pentru posesorii de bmw

Frumusica masina dar eu as arunca dupa ea:
-Farurile care nu au nici o legatura cu masina, pune OEM cu lupa si semnale albe.Mult mai ok!
-Pragurile alea nu e ceea ce trebuie!
-Bara spate nu am cuvinte, ca si despre faruri!
-Bara fata nu ar fi fost prea ciudata daca ar fi fost lasata grila si narile originale.Asa pare cam ciudata.Cred ca ar fi aratat ceva mai bine cu grila normala.Oricum e de inlocuit si aia!
-Eleronul nu e ceea ce trebuie!
Sper sa nu te superi pe mine, imi place masina in sine dar kit-ul ala exterior nu are ce cauta pe masina asta! Stilul NFS nu merge la BMW.Foarte usor se ajunge la tiganie!
E masina ta, tu mergi cu ea, o faci cum vrei!Numai bine

Joltanu` 19-04-12 22:02

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 4989082)
-Farurile care nu au nici o legatura cu masina, pune OEM cu lupa si semnale albe.Mult mai ok!
-Bara fata nu ar fi fost prea ciudata daca ar fi fost lasata grila si narile originale.Asa pare cam ciudata.Cred ca ar fi aratat ceva mai bine cu grila normala.Oricum e de inlocuit si aia!
Sper sa nu te superi pe mine, imi place masina in sine dar kit-ul ala exterior nu are ce cauta pe masina asta! Stilul NFS nu merge la BMW.Foarte usor se ajunge la tiganie!

....+1

Budy_ 20-04-12 09:56

Un singur cuvant : Ozeneu :)).

DEVIL's Style 20-04-12 17:26

Quote:

Originally Posted by florineluspr (Post 4989082)

+ 1 , mai sunt cateva aspecte , alea nu sunt jante hamann , numarul spune tot , incearca sa o aduci intai pe linia de plutire si incearca sa scapi de exteriorul ala hidos !

Cine a avut masina asta inainte , a facut tiganie completa cu ea !

zpzpzpo 20-04-12 17:56

Parca a mai fost prezentata masina asta anul trecut pe forum si tot cu aceleasi poze.
Oricum....a big shit.

OchoSB 22-04-12 02:01

Sincer, tie iti place? te face sa te simti mandru cand o conduci prin oras?

GOGU_VL 23-04-12 14:13

Acolo jos in mijlocul barii spate, trebuie al treilea stop pe frana ;)

Asa e bara construita, sa fie stop pe frana, fix ca la Peugeot 206 :lol::lol:

Sparkle_81 23-04-12 14:43

Quote:

Originally Posted by zpzpzpo (Post 4990315)
Parca a mai fost prezentata masina asta anul trecut pe forum si tot cu aceleasi poze.
Oricum....a big shit.

Asa e , a mai fost prezentata ! Utilizatorul este acelasi - userul e diferit . Tot pareri negative a primit si data trecuta; sa suparat si acum cred ca incearca iar. La anul, ... cum o sa fie ?
Din ce stiu, si interiorul este cazut tare; e ceva de munca si acolo .

Multa bafta in continuare, terex !

All times are GMT +2. The time now is 21:07.

- Copyright 2026 4Tuning