![]() |
BMW E34 touring
Vand BMW E34 Touring 520i
An fabricatie 1996 motor 2,0 24 valve 150cp cutie viteze manuala 5 trepte interior piele impecabil cu incalzire si reglaj lombar electric cotiere fata-spate cass oem+10 boxe aer conditionat functional(baga rece) fete usi individual din piele cu perdelute spate si trimuri mahon OBC pachet lumini interior geamuri electrice inchidere centralizata oglinzi electrice heliomate si incalzite volan piele 2x AIRBAG ABS proiectoare ceata galbene oem faruri hella smoked semnale fata model usa cu park light carlig remorca suspensie sport foarte rigida drop -100 cu -80 evacuare sport praguri M5 triple rosii jante aliaj BORBET A 8,5 cu 10j buze polishate inmatriculata bulgaria cu toate actele in regula valabile pana la sf lui august 2012. pret 2000 euro posibil si unele variante poze aici: http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-11125877.html |
Re: BMW E34 touring
salut!
ai pm |
foarte frumos,un schimb cu honda del sol din 97 adus recent ?
|
Quote:
Multumesc pentru oferta! |
10 Attachment(s)
poze noi
|
mai bine nu puneai poze noi,nu mai pot dormi bine la noapte :)
|
Quote:
|
Quote:
|
bus-ul mai este valabil pana vinerea viitoare adica o saptamana,apoi se poate inchide;)
|
Quote:
ce le faci si cum le faci de inebunesti lumea.. eu l-am dat pe al meu...tre sa iau banii saptamana asta... |
Quote:
|
Se poate inchide.
Vanduta lui Robert_zed |
De vanzare in continuare.
Din pacat Robert nu a putut face rost de toti banii.... Astazi cred ca v-a primi cass bmw business rds + magazie cd |
Hai k a facut rost de bani si a luat-o
|
Cred ca a trecut pe langa mine in seara asta pe la D-na Ghica. Parca avea jante de tabla
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning