![]() |
Pajero MK3
9 Attachment(s)
Sa prezint si masina cu care circul zilnic
Mitsubishi Pajero Di-D 3.2l de cateva zile am inceput sa lucrez la ea pt un sistem de SQ ... aveam pe ea si pana acum in mare acelasi sistem dar acum il duc la maxim posibil al calitati pe usile de fata am Audio system HX 165 PHASE amplif de sub - hifonics Colossus 3,2 kw unele poze sunt ceva mai vechi in spate ovale de la Gz Radioactiv 9600 - tin loc de woofar cand am de carat ceva . |
Re: Pajero MK3
12 Attachment(s)
Si poze cu lucrarea de la usi
Usa in sine nu este o suprafata dreapta deci a trebuit sa o tai si sa o indrept si sudat la loc difuzorul de fabrica era directionat in sus si putin inclinat spre pasager am folosit niste inele facute la strung din aluminiu Fatza de usa a trebuit si ea putin lucrata. intre difuzor si fata de usa era un spatiu de 2 cm si am folosit niste inele de cauciuc care sunt folosite de VW la pasaturi sau golfuri 4 pt a forma inelul ce etanseaza perfect fata de usa fata de difuzor. am mai rigidizat fatza de usa cu Silent coat iar peste am pus si izolatia originala din pasla . acum totul este cum am dorit si sunetul pe care il cautam |
Acuma noi ce sa pricepem:shock:.......ca tu vrei sa iei toate categoriile la rand...:oops::rolleyes2..??
|
cate putin din fiecare
|
5 Attachment(s)
un mic upgrade
am montat un Voltmetru care se alimenteaza la 5V si am avut nevoie de o mica sursa de alimentare de la 12 la 5 V...dar am rezolvat rapid . |
Dar Voltmetrul nu ar trebui sa aiba alimentare directa la 12V?
|
Probabil pt afisajul in sine sau mai sunt care le trebuie separat sursa, pt ca sunt construite sa masoare de la 1,2V pana la 30V si de aceea. Si ca sa fi fost totu perfect trebuia sa pui 2 nepolarizati pe acel 7805 :-P
Cele de le gasiti pe forum la sume astronimice, sunt face pt 14.4V si atunci are de unde sa puna sursa incorporata Nice install! PS. Mai ai inele de burete? Sau vreun cod pt ele? :rolleyes2 |
datele tehnice de la Voltmetru
voltmetru digital, cu LED-uri, 3,5 digiti, 0…200V/curent continuu - dimensiuni: 57 x 25 x 20 mm; - greutate: 19 gr. - temperatura de lucru: 0-50grade C - umiditate: < 85% RH - rata de esantionare: 5 ori/secunda - alimentare: 5 V c.c. - consum: < 80mA - afisaj cu LED-uri rosii. partea de alimentare merge si asa am mai folosit inele sunt de cauciuc nu de burete cred ca mai am 2 daca nu iti pot da si un cod pe ele |
Update? Vad ca ai participat cu ea si ai luat un punctaj foarte mare, 222 puncte la sunet, bravos :twisted:
Poze :) |
6 Attachment(s)
mda se pare ca unele persoane sunt chiar iritate de anumite cuvinte ..tipic romanesc
poate si pozele tot asa iritatie vor produce |
La cererea (in scris) a EMMA, EMMA nu mai beneficiaza de promovare pe 4Tuning.Ro. Adica nu se fac, de exemplu, trimiteri spre site-ul/forumul lor. Si asta oricum nu e o chestie noua. ;)
Ai vazut ca ai reusit sa pui poze si aici? Nu-i asa de greu. Poate usor iritant, dar nu greu. :) Bafta si spor la munca. ;) |
daca tu zici ...asa o fii ...nu cunosc
|
Sunt curios de scule, scorul asta l-am optinut cu procesor F1 si restul sculelor din categoria respectiva :).
Cat despre EMMA vs CNCA, e bine man :lol: sa ne auzim (tare) bine :lol: |
player Pioneer Avic f900
usile de fatza Audio System HX 165 Phase MK2 165 mm amplificator Audio System Twister F4-380 amplificatorul va iesi din schema pt urmatorul setup caut unul mai bun + un procesor |
Quote:
Acest audiomobil are potential si ce a fost interesant a fost faptul ca inclusiv fara procesor ofera un sunet placut, intradevar cu probleme care vor fi ulterior corectate in cea mai mare parte prin introducerea unui procesor si a unor amplificatoare cu valente SQ. |
All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2025 4Tuning