![]() |
Cum e mai bine ?
Ziceti-mi si mie cum este mai bine la un subwoofer . Dau un exemplu: 1 difuzor de 400w rms sau 2 difuzoare de cate 200w rms fiecare ?
|
Re: Cum e mai bine ?
Ce masina ai si cat spatiu ai alocat pentru incinta?
|
Honda Civic eg3 hatchback ... portbagaju nu ma intereseaza deloc :) se poate ocupa tot
|
https://forum.4tuning.ro/127-masina-m...ck/page-3.html
2x12 cu 600w bateria originala si suna foarte tare .................................................. .................................................. .... ma gandesc ca il sti pe xenonhd, roagal sa iti arate cum suna la el si sa iti fac o parere. https://forum.4tuning.ro/384-sistemul...civic-ej9.html |
Da stiu cum se aude , umblu toata ziua cu el :))
Da nu stiam cum e mai bine 1 difuzor sau 2 la aceasi putere cu difuzorul acela |
Quote:
|
Cel mai bine e sa zici bugetul si te vor ajuta baietii sigur cu cele mai bune recomandari in acei bani!
|
Quote:
Dacă nu sa pui 2 cum e in civicul negru. |
Quote:
|
Da.... nu dispun de multi bani . Cel mai bine mai adun bani si cand iau , iau ceva calumea:)
|
Quote:
|
ahhhh mama ei de treaba, oare in afara de brandul DD se mai poate sfatui cu altceva ?
ps: Vali ? cam de ce suma ai dispune in momentul de fata ? si specifica pt ce anume, doar suburi sau toata instalatia. Is tare curios:-) |
Pai in momentul de fata am 650ron . Am nevoie de amplificator si subwoofer. Cabluri am de la Crunch destul de bune ...
|
daca vrei sa mergi pe scule sh e aproximativ de ajuns pentru un 4-500w - de calitate medie ca sa spun asa. Daca vrei noi ar mai trebui ceva banuti. Acum depinde si ce asteptari ai de la el, cum vrei sa sune.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning