![]() |
[VAND] piese dacia 13xx
12 Attachment(s)
Se adauga spre vanzare urmatoarele:
- galerie admisie / evacuare papuc - 70 lei - carburator dublucorp Carfil - 50 lei - scris dacia 1300 - 30 lei - sonda combustibil (produs nou) - 25 lei - 2 gume Yokohama 215/50 r13 (dot 2003) - 50 lei - levier comanda cutie viteze - 20 lei - carte Echipamente speciale si accesorii dacia 1300 - 20 lei - 3 carti Automobilul de la A la Z - 10 lei bucata Contact pe PM sau [email protected] poze: |
Re: [VAND] piese dacia 13xx
poti pune mai multe poze cu cauciucurile yokohama ?
|
Quote:
|
Deocamdata sunt rezervate gumele. Am sa anunt cand daca revin la vanzare. Restul valabil.
|
Salut , levier comanda cutie viteze - 20 lei ,mai este valabil si este cel drept pt cutie cu 4 trepte,in ce zona se poate vedea ?
|
iti dau pe cartea dacia 1300 echipamente si accesori complementare 20 + transport
|
Quote:
Quote:
P.S. Gumele s-au dat. |
ai PM
|
se mai adauga:
- radiator model vechi (scurt) -50 lei - radiator model nou - plastic si aluminiu -50 lei - aripa dreapta fata 1300 -80 lei - capota spate (model nou) -80 lei - bobina inductie noua Master Germany -30 lei - 2 jante 4,5 J dacie - 35 lei bucata |
Pune mai multe poze cu "- aripa dreapta fata 1300 -80 lei" :-)
|
3 Attachment(s)
facute in fuga..urmeaza niste foto mai Doamne'ajuta maine.
|
ok, oricum am crezut ca e de generatie ceva mai veche :D multumesc oricum ;)
|
Buna ziua.
Caut de ceva vreme un capac de portbagaj Dacia 1300 model 1970-1972, cel cu scris mare, in stare buna, nelovit, fara rugina, preferabil Alb 13. Am vazut in fotografiile postate de dvs mai sus un capac. Imi permit sa va intreb: este de vanzare, si daca da, se apropie de caracteristicile mentionate ? Va multumesc anticipat. |
salt.o poza cu radiatoruls e poate?
cam cat timp a fost folosit daca ai idee? merci. |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
foto.. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning