![]() |
suboofer UNDER SEAT , compact IEFTIN
1 Attachment(s)
acest gen de subwoofer are rolul de a completa pe partea de joase difuzoarele masinii, de obicei se monteaza sub unul din scaunele fata, sau daca masina este hatchback cred ca poate fi pus si in portbagaj.
jucaria merge impecabil. dimensiuni: 30cm lungime X 20cm latime X 9cm inaltime a stat la mine sub scaun vreo 2 luni, nu am luat-o noua,dar merge fara probleme, instalare usoara, dimensiuni reduse. https://www.youtube.com/watch?v=-LqfJ...1&feature=plcp incinta este band pass ordinul 4. merge pus pe orice masina, chear si pe cele cu playerul original. mai multe poze pt cei interesati pe mail pret 150 lei 0788.879.589 |
Re: suboofer UNDER SEAT , compact IEFTIN
salut. explica-mi te rog o chestie, are nevoie de amplificator sau este activ ? si cateva detalii suplimentare daca poti, marca, putere, etc. multumesc anticipat.
|
are amplificatorul lui, are nevoie doar de semnala dintr-o boxa a masinii.
firma nu o stiu, nu scrie nimic pe el nici putere, iar de desfacut nu l-am desfacut sa vad finalii. Hai noroc ! |
am inteles. iti multumesc frumos pentru explicatie. s-ar putea sa fiu interesat, ramane sa ma mai gandesc.
|
Intrare low-level are? Nu-mi place sa iau semnal din difuzoare...
Stii cumva producator / model? |
nu are decat intrare de nivel mare (de la dif)
|
sus !
|
sus !
|
suus !
|
sus !