![]() |
Discutii Despre Pozele De La Revelion 2004-2005
Mii de scuze , totusi cred ca am procedat corect , am facut topic , ca sa lasam doar poze pe topicul facut de Mc-Mate , congratz Florica , esti un om fericit :D
Trecand peste pozele de la Mc Mate Ajungem la pozele puse de Ford V6 Esti NEBUN !!!!!!!!!! :D mai multe o sa-ti zic cand n vdm live :) :) |
Eu zic k e aiurea.K lumea vede pozele acolo si acolo isi spun parerile.Asa k... ma rog.Pe mine nu ma deranjeaza :D
|
Domnu presedinte a trecut la materializarea gang-bang-ului odata cu noul an? :lol: Frumos, felicitari...
|
BAI VOI OBSERVATI IN POZA CU SGM-U CA ASTA INCEPE SA CHELEASCA . . . .SA MOR IO DE NU LA 30 DE ANI E CHEL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Da`.... degeaba ne facem noi griji el e TITUS STEEL frate.... :) :) : )ce caterinca.... |
IMI PARE RAU DAR NU VOR APAREA POZE DE LA REVELIONUL MEU DEOARECE IN ACELE POZE FRATERNIZEAZA MAI MULTE CLUBURI!!!!!
|
numai pentru cunoscatori ( in ale pozelor) ...VA URMA.....TOPIC NOUUUUU!
cu niste papusele superbe, asta cu okazia investirii mele in noua functie de OFFFIcial PImP! chiar ca o sa-i cada si firele din cap care le mai are Sgmului! :twisted: |
Sambata facem iar bairam asa ca . . . . watch out . . . . . :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning