Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   De ce atata gelozie dela o masina? (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/3140-gelozie-dela-masina.html)

crystal 03-01-05 19:12

De ce atata gelozie dela o masina?

Am o foarte mare curiozitate legata de majoritetea soferilor din romania,in special celor cu\"masini tari\" aici intra cele cu multi cp si cele ce \"impresioneaza femeile\",eram zilele trecute intr-un local si intamplator am auzit o discutie dinte doua fete:o discutie dintre femei,care suna asa:prietenul meu are o masina,beton.cealata intreba ce model,raspunsul fiind una straina :D ....m-am amuzat enorm la vaga cultura a unora despre masini.Ma rog...am vazut dispute intre de`ale cunoscatorilor si totusi sunt tare nelamurita de ce atatea certuri,fiecare stie ce are si cred ca totul depinde de sofer si de buzunar.Pot spune ca am fost am facut o plimbare ajungand la 320km/h,lucru pe care abia l-am simtit datorita comfortului,la un moment chiar luandu-ma somnul,ajungand intr-o benzinarie sa bem ceva,opreau masini sa se minuneze de minunatia ce a zburat pe langa ei...nu o sa va spun ce masina a fost ca va e foarte cunoscuta :D

200SX 03-01-05 19:17

nu inteleg intrebarea?

xxdadixx 03-01-05 19:22

Adica de ce femeile sunt invidioase una pe alta din cauza masinilor pretenilor lor! Raspunsul: Ele sunt invidioase si pe o bluza sau un ruj, e ceva genetic :lol:

crystal 03-01-05 19:29

simpatica faza cu bluza...la femei e mai simplu :D daca nu ti-a dat dumnezeu n-ai ce face :D,stai anomima :D ,sa inteleg ca masina ii face pe barbati??????? :D

georgeb 03-01-05 19:52

:shock:

asta e culmea.

cati ani aveti dumneavoastra domnisoara ? 23 ? nu prea se vede ... :twisted:

Dimitris 03-01-05 20:12

Re: De ce atata gelozie dela o masina?

Quote:

Originally Posted by \"crystal\"
opreau masini sa se minuneze de minunatia ce a zburat pe langa ei...nu o sa va spun ce masina a fost ca va e foarte cunoscuta :D

Hahaha... ce de *** faza... si te-ai simtit bine, nu??? probabil aia care opreau erau gabori si faceau poze la numar... ;)

crystal 03-01-05 20:18

suntem in romania!!!!!!!le faceam cu ochiu la gabori si iti zic eu ca ne lasau in pace :D as fi vrut sa am vreo 16 dar din pacate asta e....si iti zic eu ca gaborii nu ne intreceau nici daca aveau subaru ca in alte tari mai dezvoltate,oricum esti simpatic :D :D :D :D :D

atzone 03-01-05 20:40

amuzant topic

cioli17 03-01-05 22:55

Re: De ce atata gelozie dela o masina?

Quote:

Originally Posted by \"crystal\"
Am o foarte mare curiozitate legata de majoritetea soferilor din romania,in special celor cu\"masini tari\" aici intra cele cu multi cp si cele ce \"impresioneaza femeile\",eram zilele trecute intr-un local si intamplator am auzit o discutie dinte doua fete:o discutie dintre femei,care suna asa:prietenul meu are o masina,beton.cealata intreba ce model,raspunsul fiind una straina :D ....m-am amuzat enorm la vaga cultura a unora despre masini.Ma rog...am vazut dispute intre de`ale cunoscatorilor si totusi sunt tare nelamurita de ce atatea certuri,fiecare stie ce are si cred ca totul depinde de sofer si de buzunar.Pot spune ca am fost am facut o plimbare ajungand la 320km/h,lucru pe care abia l-am simtit datorita comfortului,la un moment chiar luandu-ma somnul,ajungand intr-o benzinarie sa bem ceva,opreau masini sa se minuneze de minunatia ce a zburat pe langa ei...nu o sa va spun ce masina a fost ca va e foarte cunoscuta :D

tu iti faci reclama ca te-ai dat cu rs4 meii ? :D
hmm... :roll: de ce am eu impresia ca tu ejti pritena lui catalin :D :wink: ...sau ?

Mr.Nice 04-01-05 11:14

Asta e cel mai aiurea topic pe care l-am citit pana acum....

PEACE
:peace:

xxdadixx 04-01-05 12:05

Tare greu e sa mergi cu 320 Km/h. Tot asa de buna esti si la jaloane, indemanare :lol:

crystal 04-01-05 18:12

ma rog...am ramas nelamurita in legatura subiectul topicului adica invidia dintre voi,adica barbatii,nu dintre noi femeile :weirdface oricum merci pt straduinta,e adevarat ca sentimentul asta e mai intalnit la femei dar na...

aR99bMw 05-01-05 06:40

:?: :?: :!: :!: :idea: :?: :?: :?: :?

X-Ray-Eyes 08-01-05 22:31

320Km/h in romania doar pe ruta Timisoara-Bucuresti. !!!

Si asta cu avionul nu cu masina !

Hondarul 08-01-05 23:43

Nu stiam ca RS4 prinde 320... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning