![]() |
puma cu motor de impreza
este posibil sa inlocuesc motorul 1.7 turbo de 125 cai al masini ford puma cu un motor de impreza 2.0 turbo de 280 cai
adica sunt curios ar avea loc motorul boxer in locul celui in linie al subsemnatei? si daca este posibil o pot face 4x4? cu echipamentu de la impreza? |
Re: puma cu motor de impreza
Salut.
Nu cred ca incape motorul de Impreza cu toate auxiliarele in compartimentul de la Puma. Si nu cred ca acea caroserie ar rezista motorului de Impreza. Toate acestea sunt doar presupuneri personale. Iti ramane sa iei frumusel un metru / ruleta si sa te apuci de masurat daca ai posibilitati. Apoi vine partea frumoasa, calcule sa vezi daca rezista. Si asa mai departe (nu mai zic de swap-ul propriu zis). |
sincer daca as avea cum acum as masura.. eu vroiam sa stiu daca ar fi posibil :twisted:
|
Nu stiu daca poti, dar ce stiu e ca nu ai 1.7 turbo :lol:
|
poate ai turbo daca lai facut u dar de fabrica niciodata ,
|
teoretic se poate, spatiu e destul pt un 2.0, cat pt 4x4, nu stiu daca se merita, iar masina sa reziste la acea putere va avea nevoie de ramforsari, frane etc, adica, costuri foarte mari, care sigur se apropie de pretul unui impreza, deci mai cnvenabil cred ca e sa strangi bani pt un impreza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning