![]() |
Schimb LG E730 cu piese E38.
1 Attachment(s)
dau doar la schimb un telefon LG Optimus Sol (E730) (cumparat de 1 săptămānă din reprezentanţa Vodafone) versiune Android 2.3.4 Gingerbread, cameră faţă şi spate de 5.0 megapixeli,ecran senzitiv Ultra Amoled de 3.8 inch,apel video(3G), internet pe mobil, wi-fi, internet LIVE, e-mail, facebook, twitter,google , adobe(ptr fisiere),youtube, sincronizare cu PC`ul cu sau fără cablu, procesor 1 GHz, card MicroSD + multe alte aplicaţii
īl schimb cu scaune + banchete full electrice de E38(scaunele cu tetieră reglabilă şi oglindă) şi modul dublu clima cu afişare digitală cel dintre scaune .. contact aici sau privat. preferabil din Constanţa sau īmprejurimi, fără curier.... |
Re: Schimb LG E730 cu piese E38.
valabil... la schimb cu banchete + scaune full electric de E38
|
eu am un interior din piele full electri cu bancheta electrica + incalzire in bancheta dar ma intreb telefonul asta face 500-600 euro ? e si codat pe cx ? nu stiu cat e telefonul,dar cred e e destul loc si pentru diferenta nu ?
|
interior de e38 am gasit in bani la 200 Euro doar scaune si banchete(ceea ce si caut)...mersi de oferta dar trebuie sa o refuz ,spor la vanzare
|
Quote:
|
valabil....Constanţa sau īmprejurimi (fără curier)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning