![]() |
SCHIMB ALPINE CDA-9831
Salutare baieti.
Am pe Focus un ALPINE CDA-9831 (cunoscatorii stiu despre cee vorba) pe care as dori sa il schimb cu un player cu USB din urmatoarele motive: - 9831 este f profy si ma enerveaza setarile pe care trebuie sa le fac; - am vandut sistemul de bass deci nu mai am nevoie de player profy; - m-am saturat sa fac CD-uri; as vrea sa scap de ars CD-uri ... Singurele mele cerinte ar fi: - cel cu care voi face schimb sa fie din Pitesti sau sa se deplaseze pana la Pitesti; - playerul sa arate OK si sa fie de firma (nu vreau pocnitori cu USB); prefer ALPINE, PIONEER, JVC, CLARION si chiar SONY. (modele mai noi). - daca e cazul pot oferi si diferenta (daca playerul de schimb merita asta). Pentru vanzare pretul este de 400 lei (in pret intra si telecomanda originala ALPINE). Daca sunteti interesati apelati-ma rapid ptr ca deja sunt in discutii cu 2 persoane pentru un eventual schimb. E posibil ca azi sa il dau. Numar de tel: 0763 633 189 (Ionut). Sunati-ma ... nu prea stau peforum. |
Re: SCHIMB ALPINE CDA-9831
am raspuns celor care mi-au dat PM.
momentan astept sa vad daca il ia colegul care m-a sunat (de la Botosani daca nu ma insel ... cel cu sony). el are prioritate pentru moment.. daca aveti alte oferte le astept cu interes. |
de la bistrita chiar te sun dupa sarbatori:D Sarbatori Fericite
|
salutari. scuze de confuzia botosani vs. bistrita :))) . am fost saptamana asta cam imprastiat ... am avut niste zile mai agitate sa zic asa (probleme la servici ... chestiuni personale etc).
daca vrei poti sa intri pe mess sa vb ;) . sunt pe mess acum. id-ul il stii: ionut.tanase |
valabil. baiatul de la bistrita mi-a dat sms ca nu mai il ia ...
|
valabil si negociabil. daca cineva doreste il si vand ... hai sa zicem ca il dau in 370 lei cu tot cu telecomanda ;) . transportul il plateste cumparatorul.
|
vandut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning