![]() |
Cumpar BMW E36
cumpar un e36 sau e30, de preferat coupe,1.6 benzina sau in cel mai rau caz 2.0 benzina.
cerinte minime: -geamuri electrice -trapa -turometru(in cazul motoarelor 1.6 sunt unele modele care au ceas in loc de turometru) caut ceva din germania, in stare cat mai buna,asa cum sunt masinile de acolo,cu nr provizorii de acolo sau la primul set de nr rosii scos recent. fara ragalii,masini terminate,lovite,date peste cap,"tunate" etc... platesc pretul corect ,asa ca nu veniti cu oferte fabuloase(sper sa nu se atace baietii care vand pisici la 2-3 mii sa sara cu gura pe mine) 0761473230 sau id [email protected] , cu poze si detalii doar bucuresti sau sa se poata deplasa in bucuresti |
Re: Cumpar BMW E36
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Bmw 318 is 1994 Motorsport International Limited Edition ! dupa 2 ani nici acum nu s-au investit bani in masina..decat consumabile !!! sa vad eu ce mai spui acum ?????? ti se pare mult ce a spus el ?? iti spun eu o pisica intr-o stare buna...o gasesti acum undeva la 1400-1500 de euro in Germania ! |
Quote:
Sa nu mai zic de drum + etc. (3-400E) |
Quote:
|
Quote:
Prietene , mai bine iti cauti un logan ceva ! tu visezi , daca esti genul de om maniac la detalii si tot , atunci pregateste te sa scoti cam 1500 de euro din buzunar , sa bagat la dezmembrat recent un 320i sedan din 96 cu kilometrii reali in stare excelenta ,clima, obc , full electric , interior recaro, deoarece oamenii considerau ca 1700 de euro era prea mult pentru o astfel de masina ! Daca nu iti convin preturile cerute mai ales de unele persoane de aici , te invit sa te duci personal in germania si sa iti cauti masina , ai sa te convingi singur ca banii aruncati pe drumuri /cautari + adusul in tara + masina tot pe acolo te va ajunge , alegerea e a ta , si discut aici strict de e36 ! Ma intreb un lucru , de ce oamenii ca tine vor bmw , dar nu sunt in stare sa isi miste fundul sa vada preturile reale , cum spunea si un amic , 3000 de euro la un e46? pai dute atunci si cumparal , nu mai sta pe ganduri , si apoi sa constati cu stupoare ca ori e dauna , ori facut din 3 bucati , ori cu alte probleme . |
Quote:
|
Quote:
ps : nick ul tau creat , denota multe despre nivelul tau de inteligenta si caracter ;) Mi e mila de cei ca tine , se pare ca nu ati avut o copilarie prea fericita ! |
|
Quote:
nick-ul meu denota cat esti de limitat in a intelege o gluma , iar al tau denota cat de periculos esti.exprimarea cu bemve pe de alta parte arata cat de taran esti si ca de fapt ce spui despre mine e valabil pt persoana ta,daca nu stiam ce e aia pasiune nu cautam un e36...tu vinzi piese din dezmembrari si visezi masini , n-ai bani sa treci strada dar te lauzi pe forumuri |
Quote:
Asa e...pana la urma e un forum , dar nu uita un lucru...faptele vorbesc... iar tu ..inca ai ramas la stadiul de vise ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning