Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   CLUB GOLF PT. TOTI PASIONATII (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/313529-club-golf-pt-pasionatii.html)

MAXLIKENOOTHER 09-04-12 00:41

CLUB GOLF PT. TOTI PASIONATII

.....SUNT UN FAN GOLF DE MIC COPIL, DECAND COLECTIONAM POZE TURBO ,GOLFUL A FOST INLOCUITORUL BROSCUTEI CARE A AVUT UN MARE SCCES, LA RANDUL EI NU S-A LASAT ASTEPTATA PREA MULT , FIIND LOCUL 3 MONDIAL LA VANZARI, .....E SI MASINA CARE ARE SI CELE MAI MULTE ACCESORI TUNING DE PE PIATA, FIIND O MASINA USOR DE INTRETINUT SI FIABILA IN TIMP.
LAS SPATIU DE DISCUTIE TUTUROR CELOR INTERESATI , OPINI, INTREBARI SI PARERI DESPRE TOT CE PRIVESTE LUMEA IEPURASULUI, CUM II ZIC AMERICANII

horatiu_72 23-05-12 23:19

Re: CLUB GOLF PT. TOTI APASIONATII

Quote:

Originally Posted by MAXLIKENOOTHER (Post 4972808)
LAS SPATIU DE DISCUTIE TUTUROR CELOR INTERESATI , OPINI,

Numa fraierii are golf in ziwa de azi ...si saracii.Daca esti baeat ai bmw.Cred :twisted:

xxdadixx 24-05-12 07:13

Quote:

Originally Posted by horatiu_72 (Post 5036091)
Numa fraierii are golf in ziwa de azi ...si saracii.Daca esti baeat ai bmw.Cred :twisted:

E90 :peace:

davides 24-05-12 09:37

horatiu ... revizuieste-ti cuvintele ... ar trebuii sa ii cred mai destepti pe cei care au bmw? ... sa luam exemplu cazul tau ...

horatiu_72 24-05-12 12:30

Re: CLUB GOLF PT. TOTI PASIONATII

yo cand am scapatat (aka ruinat) ,mi-am vandut beamveu si mi-am luat golf.Daca nu saraceam,nu-mi vindeam niciodata bolidu' ca sa-mi iau putoarea asta de golf de 170 de cai :twisted:
Ia zi Dadi ,right ?? :D

F.R.Sonic 24-05-12 18:50

Quote:

Originally Posted by davides (Post 5036383)
horatiu ... revizuieste-ti cuvintele ... ar trebuii sa ii cred mai destepti pe cei care au bmw? ... sa luam exemplu cazul tau ...

horatiu glumeste ... :) :chillpill
right horatiu???? :bat:

horatiu_72 24-05-12 19:34

....si FRS-u' are Golf ?? :shock:
wtf ?! :yikes:

davides 25-05-12 13:29

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 5037086)
horatiu glumeste ... :) :chillpill
right horatiu???? :bat:

vrei sa glumesc si eu cu tine asa? :) ...

ondin 26-05-12 11:40

omul zice ca ii fan golf de mic si voi poluati pe aici cu glume despre bmw, saraci si bogati, de parca bogatii cumpara bmw, aia cumpara porsche, bentley, lamborghini, rolls.
bmw nu este neaparat o masina pentru bogati, mai mult pentru imbogatiti peste noapte, este o masina mai puternica si prea scumpa daca o iei din showroom, cu care apoi in timp fie se omora pe strazi astia micii, fie se dau rotunzi toti interlopii si doar o mica parte ajunge si la pasionatii marcii.

asteptati un alt pasionat sa deschida un club pentru bmw si apoi fiecare cu marca lui preferata.
:)

ondin 21-06-12 15:40

o intalnire pe la cincis ceva intre golfisti?
:)

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning