![]() |
Flame Thrower Kit
Aici se discuta de miraculosul dispozitiv care da o scanteie,aceasta combinata cu gazele de pe eshapament creeaza o flacara...
continuatzi discutzia referitor la acest dispozitiv... |
1 Attachment(s)
Kit universal de scos flacari pe toba de esapament. Se monteaza usor. Necesita una sau doua gauri in toba si o bobina (nu conteaza de care).
Kitul contine: - instructiuni detaliate de montare cu desene - modul de control - buton de activare - 1 sau 2 Digital Bling sisteme de aprindere si prindere de toba cu bujii speciale - cablu 16 Ga. Sistem simplu, pentru o iesire 100 $ si sistem dublu, pt 2 iesiri 120 $. Pretul include aducerea kitului in tara de catre mine personal la sfarsitul lunii octombrie. Este pentru orice masina. Cu cat masina este mai puternica/modificata la motor, cu atat flacara este mai mare. Este flacara continua, nu ca cea de rateu. Nu necesita inlaturarea catalizatorului, insa fara catalizator flacara este mai puternica. ACEST DISPOZITIV ESTE COMERCIALIZAT DE Hondarul! |
9 Attachment(s)
shi akum poze cu flacarile de la mashina lui Andrei...
|
De ce nu merge pe diesel ???
Are cineva vreo explicatie ??? |
Stiu masini la care le sare benzina din rezervor, inainte sa comandatzi think twice! Mare grija la benzinarii ?
|
lolo da sunt si masini la care rezervorul este etansat perfect
sau vb ta imi aduc aminte de cursa de indemare din primavra anului 2004 unde a venit o dacie liberta care mergea cu dara de benzina dupa ea ;) |
Re:
Quote:
2. Dieselul se aprinde prin presiune si incalzire... :wink: |
Pe motorciclete merge? Ma gandesc la ceia in 2T? Nu afecteza falacara daca iese ulei sau acel fum albastru de ulei???
|
Re:
Quote:
Daca vrei cu adevarat sa iti pui asha ceva pe masina iti rezolvi problemele , iar daca nu merg rezolvate , iti schimbi colivia cu una capabila sa tina benzina in rezervor. Si de ce nu mege la motorinare ? Motorina i-a foc mai greu ... Si de dat flame-uri in benzinarie ... trebuie ca ( virgula ) creierasul celui care face asha ceva sa aiba confort 0 in \" portocala \" ! Si de mers pe motociclete ... daca nu merge pe ulei sau motorina ( :lol: - Just Kidding la faza cu motorina ) poti monta asha ceva ... |
de curiozitate:
flacarile nu afecteaza integritatea spolierului? totusi sunt cam aproape :lol: |
Re:
Nu COObra ... chiar deloc ...
|
Si filmele cand le pui?
|
interesant... :) dar daca te vede politia... sunt curios ce se scrie in amenda! :)
|
deci merg pe motoare in 2T sau nu?
|
mda, am si eu unul de-asta... am sa incerc sa-l pun intr-o saptamana, doua.
O sa-i fac si poze. (o sa va sochez). GARANTAT! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning