![]() |
Buburuza mea -Golf 3
10 Attachment(s)
Masinutza mea:
Golf 3 din 96 Cumparata de la niste mosnegi din germania prin 2008 cu 60.000km si carte de service. momentan are 95.000km Motor 1.6 benzina Culoare Visiniu sidefat. AC Jenti Aliaj Capota Foliata Grila fata si stalpi portiere foliate cu fibra de carbon Lumina interioara albastru Bord foliat cu fbra de carbon cu manere portiere Afisaj bord ( KM/h, Turatie, temp, rezervor) schimbate cu unele DIY Inchidere centralizata cheie DIY Faruri Angel Eyes, cu fundal negru si xenon 6000 pe scurta si halogen lunga Geamuri Foliate spate 100% negre si pe fata transparente pt UV. Sistem audio schimbat: radioul Pioneer si boxe fata spate+bord Volan schimbat Pe viitor: semnalizatoare cu proiectoare noi Triple cu leduri Capota vopsita cu aerograf Tapiterie interior schimbata |
Re: Buburuza mea -Golf 3
salut! faina jucarie :D . aerograful unde il faci?
|
ms
eu singur o sa mi-l fac. Duc capota la un vopsitor sa mi-o vospeasca neagra si desenul il fac eu dupa care ma duc sa mi-l lacuiasca tot vopsitorul. |
Quote:
|
o sa va tin la curent oricum asta prin vara o sa se intample
|
Quote:
|
in ce sens sa repari.. e textil/piele, e rupta/ uzata/murdara... da mai multe detalii eventual un pm sa nu umplem topicul aici
|
Foarte frumoasa masinuta. Sa o stapanesti sanatos !
|
mersi
|
Imi pare rau de ce s-a intamplat.. nu imi venea sa cred cand am vazut in ziar : http://www.gazetabt.ro/accident-patr...vezi-foto.html
|
mda... asta e... de acuma sa vad daca o mai fac ca e cam distrusa, sa vad cum o scot la capat cu asigurarea, ca el a iesit vinovat ca nu s-a asigurat la schimbarea sensului de mers, eu nu aveam nici o vina, eu eram deja intr-o depasire regulamentara...
|
I se poate intampla oricui.. bine ca nu ai patit nimic grav. Masini se mai gasesc..
|
mai mult mie ciuda ca am bagat atata timp si bani in ea... masina era bibelou, o bataie sau un sunet naspa nu se auzea la gropi... Fix lunea trecuta am schimbat toata suspensia cu bucsaraia pe fata.... nou nout Monroe
|
Mare pacat.. dar odata ce a fost implicata intr-un accident nu mai este masina de dinainte indiferent de ce ai face.
|
Quote:
zi mersi ca avea ala casco si nu s-a complicat sa faca recurs ca ieseai vinovat fara drept de apel in urma expertizei si aveai de muncit toata viata sa repari masina omului! |
All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2025 4Tuning