![]() |
Renault Clio B-902-DAN
28 Attachment(s)
Buna ziua! Azi am sa va prezint noul membru al familiei.Este vorba de un Renault Clio ,an 2005 ,1.4 8v , 94.600 km -ultima revizie la 91.000 km cu facturi doveditoare si verificare in service. Ca dotari enumar urmatoarele : A/C ,servodirectie,geamuri fata electrice,oglinzi electrice si incalzite,comenzi volan,inchidere centralizata,abs ,si cam atat probabil ca am mai sarit vreuna.
Masina am cumparat-o de la o doamna in varsta de 47 de ani ,contabila ,ea fiind primu proprietar al acestei masini. Masina a venit insotita de un dosar cu facturi ,cu tot ce sa schimbat la masina in decursul a celor 7 ani pe care ii are la momentu de fata . Masina este echipata cu caucuri all season Sava Adapto noi ,pana acum de cand o am ~ 2 saptamanii masina merge perfect. Sper ca si in viitor sa meraga la fel de bine ca pana acum Pretu achizitiei a fost de fix 3.000 de euro ( a cerut 3.300 ) Sper sa va placa ,uitati si pozele cu masina.:D |
Re: Renault Clio B-902-DAN
bun venit !
te asteptam si la club clio in fiecare joi seara la academie la ora 20 00 |
Multumesc frumos am sa trec de fiecare data cand voi avea timp:D
|
Arata bine masina..sa o stapanesti sanatos ;)
|
Multumesc .
|
11 Attachment(s)
Dupa ploaia cu nisip care a fost acu cateva zile ,azi am zis sa o spal si pe ea un pic .
Pana acu masina merge foarte bine ,nu am intampinat nici o problema cu ea ,i-am facut completarile de lichid servo ,lichid frana pana acum totul bine . Si la exterior ,i-am pus semnalizari albe . Cam atat deocamdata ,acum caut niste jante frumoase pentru ea ,luna viitoare ii fac cadou un set:D |
Sa o stapanesti sanatos ! E frumoasa!
|
Cat ai dat pe semnalele albe de pe aripi..si de unde ?
|
Salut ,semnalele le-am luat din targ vitan (autovit) 15 ron buc + bec w5w portocaliu 3 ron buc:D
Daca nu gasesti de Clio ,poti lua cu incredere si de Logan se potrivesc fara nici cea mai mica problema .,sunt la fel clio-logan:-) |
Mersi frumos :D bafta !
|
3 Attachment(s)
.......
|
De ce nu ii pui tipsul de la toba drept ?
|
taie bucata aia de teava de la toba si pune-o drept o sa se vada altfel ;)....de ce n-ai mai venit aseara la academie?
|
tips ,nu am cum sa il pun drept deaorece teava de la toba o ia intr-o parte asa este ea ,singura varianta asa cum spune si dj_ionutz este sa tai partea aia de teava si o pun drept,nu am mai venit deoarece am fost plecat ,i-am cumparat un GPS Smilio Hd ,si am fost ocupat cu el .
|
8 Attachment(s)
:twisted::D un rand de pozeee
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning