![]() |
Supernova mea
2 Attachment(s)
Salut tuturor,m-am gandit sa va prezint si masina mea este o Dacia Supernova model clima an 2002 .Masina este in familie din 2006 ,pretul ei a fost 12000 ron .
Pana in 2010 a fost condusa de tatal meu iar dupa 21-10-2010 a intrat pe mana mea si parca toate problemele au venit la mine : mi-a picat distributia,mi-au iesit oalele din spate era sa ma rastorn,raditatorul era spart a trebuit sa il schimb si uite asa sau dus banii de imbunatatiri. Masina a primit si cateva imbunatatiri: Casetofon blaupunkt buenos aires 200,cotiera,un proiector nou pentru ca pe cel vechi l-am spart noaptea am picat o vulpe:)),boxe fata sony xplo 2x45,spate pioneer 2x35. Modificari pe care as vrea sa i le aduc: -jante -as vrea sa schimb toate boxele cu unele mai puternice 4x50 -folii spate si luneta -soft -modificat grila fata ( aceasta o sa o modific in weekend cand ajung acasa momentan sunt la facultate) -prelungire spoiler golf3 -toba finala sport A da ca am uitat probleme ce mai am la masina : antena a fost rupta de niste " prieteni" semnalizarea fata dreapta am gasit-o sparta intr-o dimineata + ambele cauciucuri fata sparte ,usa soferului fortata . Masina are exact ca in ultima poza. Am o rugaminte la voi : cum as putea da jos codita de rechin ? |
Re: Supernova mea
Bun venit pe 4tuning,arata foarte bine masina,e ingrijita:D
|
frumoasa masina....pai codita aceea ai putea sa o dezlipesti si dupaia sa freci bine incat sa iei lipiciul acela
|
Sa o stapanesti sanatos..la cat mai multi km fara incidente ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoasa culoarea.
Propuneri: Scapa de tentele de plastic negru de pe bari(vopseste in culoarea caroseriei) Grila la fel sau inchide cumva cu o prelungire de capota Praguri golf3 Scapa de sticker logan bla bla Dubleaza jantele sau gaseste ti aliaje Zici ca vrei sa i faci soft...Vad ca dpdv performante nu ai ganduri prea mari.Daca da lasa softul pt ultimile randuri. |
Quote:
grila o sa o modific cand ajung acasa o sa o vopsesc ii pun si plasa |
frumoasa masina!!s-o stapanesti sanatos.interesante planuri de viitor.
app..ce jante ai gasit pt ea? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cauta,cauta!mai bn mai incet si bn decat repede si prost!;)
un exemplu este la sectiunea fiat,unde un baiat s-a gabit cu niste jante care,dupa ce ca sunt urate mai erau si zgariate si strambe! :???: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina a primit folii urmeaza bad boy,eliminat bandouri,clean . Sper ca saptamana viitoare sa ma apuc de ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning