![]() |
sub pentru player sony
dragi colegi am nevoie de ajutorul vostru deoarece nu stiu mai nimic in domeniul car audio
as vrea un subwfer pe care sa il pun direct pe un player sony xplode nu vreau ceva mare ci sa se auda putintel de bas ce imi recomandati ? sau ma mai gandeam la o varianta si anume sa imi schimb boxele pe spate cu unele care sa tina loc de subwofer adica sa scoata ca sub-ul multumesc |
Re: sub pentru player sony
Salut,
In cazul in care nu vrei sa optezi pentru un amplificator separat, cea mai ieftina si buna varianta este sa cumperi un set de difuzoare ovale la 30-40w rms si eventual sa le faci un fel de incinte. Ca sa pui subwoofer direct pe head-unit, playerul nu e conceput pentru asa ceva (au fost niste modele de la Pioneer care aveau "direct sub drive" si scoteau vreo 80w max. pe subwoofer). Asa incat o idee ar fi sa folosesti 2 difuzoare tip woofer, dar care sa nu depaseasca 50w rms fiecare... si mai e o problema in acest al doilea caz: playerul probabil nu are filtru low-pass pe canalele 3 si 4, astfel incat vei avea nevoie de 2 filtre pasive pentru frecvente joase. Edit: chiar am ceva de vanzare care ti-ar prinde bine - vezi anuntul meu de aici https://forum.4tuning.ro/557-difuzoar...-infinity.html. Nu am scris acest reply pentru a-mi "promova" anuntul, insa s-ar putea sa fie o solutie buna pentru tine. In plus, locuiesti aproape de Constanta, deci poti vedea despre ce e vorba, cand ai drum. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning