![]() |
vand statie lanzar 800w
5 Attachment(s)
- 4 x 100/175 Watt RMS an 4/2 Ohm
- 2 x 400 Watt max. 4 Ohm - 2 * Highpass-Filter 80-2500Hz - 2 * Lowpass-Filter 35-400Hz - Jakosuodin valitsin - ALU kuori - Input Level 0,1 - 4 Volt - Bass Boost +18 dB. - Mitat: 285 x 51 x 320 mm - Suositusmyyntihinta 279,00e pretz 230e negociabil |
Re: vand statie lanzar 800w
upppp....up
|
Ma intereseaza un up-grade de la o statie Condor de 2 x 120 w rms cu MOSFEt sau 1 x 250 in punte . Statia este americana si merge perfect . Te astept pe pm cu o diferenta !
|
man, eu am pus pretul, acum il astept p al tau. si poate ne intelegem noi
|
Eu iti spusesem sa vb pe pm , dar vad ca nu vrei , ok . Deci peste tot unde am cautat pretul variaza undeva intre 115 $ si 150$ si in nici un caz la 230 E ( fie ei si negociabili ) , dar produsul este al tau si tu hotarasti pretul . Puterea reala a amplifului este 4 x 100 w rms , iar in punte sa spunem ca ajunge la 400 o punte din toate ( daca stie ... ca eu nu am ajuns la concluzia ca ar sti o punte din toate 4 canalele ) . Acum diferenta pe care o dau eu este de 2,5 mil sau 4,7 mil cu totul , si spun acest pret pentru ca pot lua oricand de la magazin cu garantie un amplif Pyle de 4 x 100 la acest pret . Iti repet ca asta este oferta mea , iar tu esti bineanteles liber sa ceri cat vrei pe produsul tau . Daca vrei sa-ti dau si linkuri cu preturile de pe net se rezolva , dar pe privat ...
|
dak link-urile alea snt d p siteuri romanesti snt de acord cu u si las la pretul p care il zici. P siteurile d afara este absolut normal k pretul sa fie mult mai mic. aici sntem in romania si avem si noi nishte preturi. eu nu cred k u iti pui statia p care o ai la pretul d p siteuri d afara.
puterea d care zici u...aia am scris-o si eu, dak te uiti bne la 4 ohmi asa e 4*100e rms, la 2ohmi are 4*175 w rms. P.S. zi si mie ce model e statia ta. |
uppp 750 ron
|
URGENT k am nevoie de bani....o las in 600 ron
|
Eu iti ofer statia mea + 2,5 mil dif . Am o statie americana , Condor 2 x 120 w rms . Functioneaza perfect si poti sa o auzi ...
|
frate..ti-am zis si mai sus, da-mi modelu statiei, sa vad si eu specificatiile ei. habar nu am ce poate statia ta. in plus...AM NEVOIE D BANI si am lasat mult la ea, e un pretz cel putin bun, zic eu
|
Altceva nu zice ... ce sa-ti spun ... daca te intereseaza ne putem intalni si vezi ce poate . Daca era facuta pe vapor nu o tineam pana acum , mai ales ca pana acum am avut doua subwoofere si ambele se aud bine cu ea . Pot sa-ti fac proba direct pe masina , ca este inca montata .
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning